puika_vecis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
puika_vecis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Manas domas par resnajiem un visādiem tur frīkiem uz vākiem. Jul. 21st, 2020|01:22 am

puika_vecis
Slinkums garu postu rakstīt, vai linkot uz Gnidrologa ierakstu, bet senos laikos topā bija resnules, jo auglīgas, tad balta āda, jo nav jāstrādā lauku darbi, u.t.t. Bet, manuprāt, šobrīd normāli kopumā - ir modē thiccnes, apaļi dupši, gūžas, stilbi, un arī veselīgs tauciņš. Cik skatos, Latvija pilna ar izskatīgām sievietiem - varu dēr, ka viņas nedz rij 10 virtuļus, nedz atvemj tortes vai dzīvo no saujas riekstu. Izrādās cilvēki var būt tīri izskatīgi arī svara normas robežās, kas vizuāli izskatās no tieva līdz eklēru štopētājam hobija līmenī. Varētu padomāt, ka kaulainās negribētu būt formīgas, līdzīgi kā resnās tievākas. Kāpēc būtu jāpieņem un jānormalizē, ka neveselīgs resnums ir Ok, es nesprotu. Resnums nav OK un punkts. Arī pārmērīgs tievums. Bet neminos, ka to kāds vairs baigi propogandētu.
Ja pieņem, ka skaistuma gaume vai etaloni ataino tā laika sabedrību, tad šie vāki man liek domāt, ka tagad modē ir nejēdzības un mudaki - jo tizlāk, jo labāk.
Tā lietām ejot uz priekšu, drīz normijs būs jaunais punk :)

Un vispār, ja paskatās tos 4 augšējos vākus, tad visi, izņemot augšējo kreiso, kur pāršauts pār strīpi ar pēcapstrādi, sievietes izskatās normāli :/
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: