Feb. 3rd, 2013 @ 10:48 am (no subject)
About this Entry
Suši ar šprotēm ir tieši tādi, kādus jāpagaršo - lai konstatētu, ka šprotu garša ir pārāk spēcīga un nomāc jebkuru citu sastāvdaļu. Bet nu nacionāli ļoti. Un patiesībā, ja garšo šprotes - tad arī garšīgi.
Diez, ko par to teiktu japāņi :))) (droši vien viņiem jau sen vairs nav viedoklis par suši kā nacionālo ēdienu, ņemot vērā, ko ar tiem ir izdarījusi vispasaules izplatība)
From:[info]adinkra
Date: February 3rd, 2013 - 11:53 am
(Permanent Link)
Japāņiem mož arī būtu pofig, bet Latviešu Suši Tradīciju Kopēji gan aizietu ar sirdi :D
From:[info]eermaniitis
Date: February 3rd, 2013 - 02:50 pm
(Permanent Link)
japāņiem tie suši ir kā kaut kādas kļockas ko normāls čiulis pat virsū neskatās, kur nu vēl ierindas čangalis uz kaut kādiem tur sklanda raušiem - vārdu sakot kaut kāda vietējā miesta jokainības, ko pēc 2 pasaules kara pilsētu atjaunošanas procesā izmantoja zaldātu ēdināšanai, kas strādāja pie gruvešu novākšanas - varēja ātri atvest daudz un visi ātri parīt un nekas nav jāmazgā /tā kā tur ganījās daudz amerikāņu un viņiem fastfuda vājība kaut kāda tā izvazāja to sērgu pa pasauli kā baigi japānisko/

vārdu sakot japānis ar zināmu interesi un iedomību vēro ko tie rietumnieki ar to jokainā ciema zemākās šķiras ēdienu tur niekojas ;)
From:[info]adinkra
Date: February 3rd, 2013 - 02:57 pm
(Permanent Link)
Niekojas jau ar tāpēc, ka vairs nav nepieciešamības paēst, tāpat visi resni, svarīgāk ar atstieptu pirkstiņu pie salātlapām pamērīties :)
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: February 4th, 2013 - 10:07 am
(Permanent Link)
es ar konservētiem nēģiem želejā taisu, nekāda vaina.
Nēģi ar bukstiņputru vispār ir dievīgi.