pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-01-10 08:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: angry

Nu aarpraac
Baaac, tie biezie galiigi, nu truukst vaardu vienkaarshi. Uz vienas ielinjas (Gregora iela) svaigs mersis(iespeejasms ka cita marka), bet daargs, nesadaliija celju ar vienkaarshu, darbaljauzhu mashiiniiti. Trakajaa sadursmee cietis mersha spoguliitis, kursh pielociijies pie stikla!!!! Nepietiek ka gandriiz vai visu ielinju noblokjeejushi, shie gaida policiju bljin. Par cik mersim tumshi stikli bija, neredzeeju kas tur seezh iekshaa. Bet zinot to mashiinu kontigentu, kas brauc pa to ielinju (uz privaato skolu), pie stuures visticamaak seezh kaada kundziite, pie kam blonda. Tumshmates kaut kaa reti tur redzu. Bljin, nu vai nav katastrofa, deelj vienu spoguliti, kuram visticimaak bikinj emalja noskraapeeta, saukt celju policiju? Par muusu nodoklju maksaataaju naudu? Buutu taa mersha vadiitaajs/ja kauneejusies un atlociijusi spoguli, a tam puisim paprasiijusi 10 latus kafijai par moraalo kaiteejumu un miers. Zheel ka nebija liidzi fotoaparaats. Obligaati buutu nofotografeejis un ielicis vienaa autoportaalaa zem virsraksta KAUNS!!!!!

p.s.
Es taa nabaga puisha vietaa buutu neapstaajies braucis taalaak, jo diez vai numuru piefilseetu, un kur nu veel paspeetu apgriezties. Pasham ir gadiijies, ka marshrutkas paaris reizes aizkjer spoguljus man. Un vai taapeec esmu miris, ka neskreeju pakalj un bezjeegaa nemeeginaaju runaat? Atlociiju spoguli un braucu taalaak.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kreiza
2006-01-10 08:50 (saite)
A varbūt tas vienkāršais darbaļaudis pateica tai blondinkai, ka viņa ar savu spogulīti viņa mašīnu saskrāpējusi un lai i nedomā prom braukt:D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-01-10 08:53 (saite)
Ir neoficiaals viedoklis latvijaa - jo biezaaka mashiina, jo vainiigaaks otrs auto!

Taakaa nedod dievs, ka kaads biezais ieskrien tev pakaljaa un nebriinies, ka CP protokolaa paraadiisies, ka tu peekshnji esot braucis atpakaljgaitaa:))) (ir bijushi shaadi gadiijumi)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2006-01-10 09:01 (saite)
CPisti atbalsta šito viedokli?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2006-01-10 09:04 (saite)
Viss atkariigs no paarunaam un tajaa iesaistiitajaam puseem un argumentiem (kuri meedz buut arii naudas izteiksmee) :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pry
2006-01-10 09:12 (saite)
Aatrumaa neatradu tos rakstinjus, bet piemeeram shis, kur biezais daraas kaa grib: http://www.iauto.lv/article.php?sid=8389

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2006-01-10 09:42 (saite)
Vai tad Fords ir "bieza" mašīna?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2006-01-10 09:54 (saite)
Ja nenosakaams modelis, sevishkji apaljsh, taatad kruts:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?