pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-11-14 12:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bljin, jaasaak jau tagad domaat, kaa tikt valjaa no sava auto. Un auto ir tikai 4 gadus vecs :(
Shis francuuzis man besii aaraa. Taatad, aatrumkaarbas bliivsleegs sulo un arii motora bliivsleegs no zobsiksnas puses. Ir liela elljas nopluude no stuures pastiprinaataaja suuknja. Briivkustiibas stuures pirkstos. Nu jaa, veel jaanomaina pirmaa zonde.

Teiksim kaarbai bliivsleegs maksaa ap 6-7 ls, bet darbs, lai to nomainiiti - apmeeram 100 Ls. Zonde maksaa ap 80 Ls, nomainja nav zinaama, jo to nav veel dariijushi, par cik zonde ir tizlaa vietaa, gandriiz vai motors jaacelj aaraa, a darbs stundaa maksaa 20 Ls.

Gribu atpakalj veco labo reno, kas man kalpoja kaadus 5 gadus...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kreiza
2006-11-14 13:55 (saite)
Izklausās, ka labāk bija, kamēr šo info nezināji :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-11-14 14:34 (saite)
Bet ja taa padomaa, tad prieksh noskreejiena 120 000km tas vareetu buut arii normaali. Kad buus laiks padomaat, tad padomaahu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2006-11-14 14:39 (saite)
Par to es domāšu rīt...
(c) Skārleta

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]red
2006-11-14 17:50 (saite)
nepērc francūžus. pērc vāciešus. normālie vācieši (es domāju 3 markas, kas ir reālas un tas nav vw un opels) ir fundaments.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-11-14 18:17 (saite)
Aga, piemeeram peedeejo gadu BMW, kas visos caurumos piestuukjeets ar elektroniku, lai gan kuram tagad taas nav.
Ieprieksheejam francuuzim nebija ne vainas. Jaa luuza, bet vareeju praktiski vienmeer labot pats, nedzenot uz servisiem. Bet ar sho jau ir probleemas. Okei, zondi nomainiiju pats, bet vienalga jaadzen uz servisu, lai noreseto kompi. Bet galvenais arguments patreizeejaa francuuzha izveelei bija tas, ka tos praktiski nezog, atshkiriibaa no iepriekshmineetajaam vaacu mashiinaam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2006-11-14 18:32 (saite)
daļēji varu piekrist. kaut gan domāju, ka reti kuru kaut cik jaunāku mašīnu remontēsi pats. elektronika ir visur. par zagšanu jāpiekrīt, risks ir lielāks. bet tam ir izdomāts kasko. toties braukšanas kaifs domāju nav salīdzināms vidusmēra francūzim un audi, bmw vai mersim.

man ir 10 gadus vecs audi, nesūdzos, ir pa reizei jāieremontē kāda naudiņa, toties kaifs braukt. plānoju apgreidot uz 3-4 gadus vecu pavasarī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2006-11-14 18:48 (saite)
Man vajadziigs auto, lai braktu normaali, nevis kaifotu. Un lai labaak kaifotu, taadeelj neshirshos no liekas naudinjas, ja jaanodroshina funkcionaalaas prasiibas. Jaa atziishos, gribu braukt ar Subaru impreza vai jaunaako mersi. Bet vai taadeelj jaagruuzh liela nauda? Ar tiem pashiem mershiem ir smukas probleemas, tas ir, vinjiem tur tipa esot kaut kaads uber krutais diizelis, neatceros burtu kombinaaciju. Saraksta tur ekonomisks, labi lopinji un visaadas citas fishkas. Tikai nazin kaapeec nereklamee, ka vajag ljoti kvalitatiivu diizeli. Un kad naak tuvaak, tad Domeniksam uz servisu smuka rinda :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?