pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-09-13 21:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labs komentaars par tilta buuves aptureeshanu :DDDD

Paga! Līgums tika slēgts? Cenas prognozējāt? Paši negribējāt likt transportbūvju inflāciju bet kopējo jo domājāt ka kopējā būs augstāka un 10 ļimonus vairāk uzvārīsiet? Tagad, mīlīši, lūdzu būvējiet par savu naudu ja kļūdījāties! Gana esat budžeta naudu no LAD par sarunātiem konkurisem rāvuši!
Ja nepatīk - līguma saistību piespiedu izpilde, tiesa to atzīs. Nevarat?!(Visu firmu šefi slaveni miljonāri, tas tā starp citu, lai zinātu cik grūti tagad transportbūvēs iet)
Maksātnespējas. 6 gab. Lai nāk poļi vai lietuvieši būvēt, viņiem cenas ir par 40% zemākas transportbūvēs pie tiem pašiem klimata apstākļiem un specifikācijām arī līdzīgām.
Tikai tā ar tiem rāvējiem ar runāt.
NE VĀRDA NEGRIBU DZIRDĒT PAR PĀRRĒĶINIEM!
JA BŪS PĀRRĒĶINS - ZINIET! TIE IERĒDŅI UN POLITIĶI , KURI PĀRRĒĶINU ATBALSTĪJUŠI IR "DOĻĀ". TO ATCERIETIES BALSOJOT.
VAJAG VALSTIJ PARĀDĪT MUGURKAULU KĀDREIZ ARĪ. NEVAR VISI DRĀZT KAM IEPATĪKAS. PRIVĀTAJĀ BIZNESĀ NEVIENS NEKĀDU PĀRRĒKINI NETAISĪTU!
UN VĒL FINĀLAM: KĀ JŪS DOMĀJAT, JA BŪTU DEFLACIJA, VAI VALSTS ARĪ TAD VARĒTU PRASĪT PĀRRĒĶINU - LŪDZU SAMAZINIET CENU PAR 10%, JO PĒDĒJĀ PUSGADĀ IR BIJUSI DEFLĀCIJA? KO? KĀDU DZIESMU TAD DZIEDĀTU ŠITIE SPRUKSTIŅI UN KĀDAS POGAS AICINĀTU SPIEST


http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/comments.php?oid=321122&tab=news&no=1


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?