pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-08-04 20:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vecpuišu ballīte

Ceturtais cēliens.

Jurim iedodam uzvilkt kreklu ar attiecīgu atribūtiku, kā arī gumijas lelli. Viņa pirmais uzdevums ir pāriet pāri vanšu tiltam ar lelli rokā, kā arī iziet cauri Vecrīgai līdz brīvības piemineklis, pa ceļam dalot prezervatīvus. Viņam līdzi, ar zināmu distanci, iet Māris un Ivo. Es ar Mareku ielecam mašīnā, un lēnām braucam pāri vanšu tiltam. Nezin kāpēc, bet vairums pretim nākošo cilvēku sāka smaidīt vai smieties :D Kamēr tie gāja cauri Vecrīgai, mēs noparkojām auto netālu no Laimas pulksteņa, un gājām pretim viņiem. Tālāk līdz piemineklim gājām jau lielākā barā. Netālo no pieminekļa esošie policisti ar smaidiņu noskatījās notiekošajā. Nu tā, pirmais uzdevums izpildīts veiksmīgi. Ejam atpakaļ uz mašīnām un sasēžamies iekšā.

Piektais cēliens.

Nākamais galapunkts ir tirdzniecības centrs Domina. Dodam viņam nākamo uzdevumu: Veikalā Valters un Rapa jānopērk floumasteri, jāsavāc 10 meiteņu telefona numuri, pie kam, meitenēm Jurim uz rokām jāuzraksta savs vārds un numurs. Pēc uzrakstīšanas Jurim jāpārbauda, vai tas numurs ir īsts - uzzvanot. Pie kam, visu laiku jāstaipa līdzi lelle. Pieminēšu, ka kreklam priekšpusē bija uzraksts „Vecpuisis” un bildītes ar apaļīgām sievietēm. Uz muguras bija „No priede” simboliku ar parakstu – „Līdz kāzām nē”. Arī tur cilvēki uzjautrinājās. Pat apsargi laikam pie video kamerām rēca, paši arī pāris reizes garām gāja smīnot. Meiteņu reakcijas bija dažādas, citas iedeva kurvīti uzreiz, cita atkal iedeva numuru, citām bija ilgi jāpielauž utt. Piemēram, divas krievu tautības meitenes, redzot notiekošo, domāja, ka tā ir kāda akcija, un bez ierunām iedeva savus telefona numurus. Pēc tam gan uzprasīja priekš kam vajag telefona numurs, tad viņām pateica, ka tā esot vecpuišu ballīte . No malas mums bija interesanti vērot, tāpat kā pārējiem tirdzniecības centra apmeklētājiem. Dažam meitenēm no malas skatoties, pat žoklis atkārās, lai kam jau vairāk no tās lelles :D
Tātad, Jurim vācot numuriņus, satikām meiteņu grupiņu, kurām savukārt bija vecmeitu ballīte. Viņas gaidīja līgavu. Tās ātri izdomāja, ka kādam no mums jānotēlo viņas bijušais. Bijušajam bija jāsasveicinās, jāpasaka, ka sen nav redzējušies, kā arī jāuzdāvina dāvaniņa, kuras pārējās meitenes salūkoja. Tas arī tika veikts.


Sestais cēliens.

Nākamajā uzdevumā bija jāapģērbj lelle, kādā no veikaliem. Izvēle krita uz Cubusu. Viena no pārdevējām laipni palīdzēja izvēlēties krūšturi, biksītes, zeķītes un topiņu. Cubusā esošie cilvēki joprojām ar interesi vēroja notiekošo. Tur bija ari vairāki puikas. Tie ar tādu sajūsmu bakstīja viens otram, tipa, vai redzeji? Nu tā, lelle tika veiksmīgi ieģērbta.

Turpinājums sekos...


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?