pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-06-26 18:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skreejiens
Vajadzeeja aizskriet uz apdroshinaashanas kantori barona ielaa. Apskatiijos jaunajaa tizlajaa TTP tramvaju kurseeshanas sarakstaa, un vajadziigaa laikaa izgaaju aaraa, lai iekaaptu tramvajaa, taa galapunktaa. Iekaapu tramvajaa, apseedos, panjeemo mobilo un gribeeju paskatiit cibu, bet tad atcereejos, ka uz galda palika mape ar auto tehniskaas pases kopiju. Nu ko, izlecu aaraa no tramvaja, taa arii neuzsaacis kustiibu un nenopircis biljeti :)

Aizjozu uz darbu un panjeemu mapi. Taa kaa konkreetais tramvajs bija taads, kas kursee apmeeram ik peec stundas, jo tas ir apvienotais marshruts, tobish, brauc taalaak par centru. Taatad, gribeeju paspeet uz sho pashu tramvaju, kursh jau ir atgaajis no galapunkta, bet negribeeju braukt ar autinju pa centru, taadeelj jozu ar auto uz Maritime viesniicu pa taisnaako celju, ceriibaa ka tramvajs veel liikumo pa aagenskalnu. Bet nepaspeeju nokjert tramvaju, nekas cits neatlika, kaa braukt ar auto.

Centrs bija sameeraa briivs, noliku auto dzirnavu ielas staavvietaa un gaaju uz bankas filiaali. Bet filiaalee nokonstateeju, ka pati apdroshinaashaanas polise palika maajaas! Gribeeju jau atmest roku, bet uzsmaidiija veiksmi, mani pienjeema arii bez polises. Labi ka savu pasi neaizmirsu :D Viss tika veiksmiigi nokaartots :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nesmej
2006-06-27 09:07 (saite)
:))) Laba diena bija! Pirmdiena! :)))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?