pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-06-22 20:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaa man gaaja shovakar
Shodien darbu beidzu 16:00 un domaaju kaa nokljuut centraa, lai nokaartotu OCTA anulaaciju. Par cik bankas maajaslapaa bija darba laiks noraadiits liidz 18:00, tad iipashi nesteidzos. Taadeelj braucu ar auto. Bet laikam visi piljiija maajaas, jo bija nevaajaakie sastreegumi un plus veel karsts. Nu taa, atrodu tuvaako maksas staavietu, kur iebrauc, un maksaa tikai tad kad brauc aaraa. Eju uz banku, bet izraadaas, ka apdroshinaashanas dalja ir atsevishkja filiaale un taas darba laiks ir liidz 17:00, pie kam shodien vinji straadaaja tikai liidz 13:00 :(

Nu labi, nolemu pastaigaat pa veikaliem un pamekleet kaut ko liidziigu zandeleem, kaa arii vajag apgriezt matus. Laiks joprojaam karsts, dazhbriid gan uzpileeja lietus, bet atkla sauliite spiideeja. Iegaaju arii barona centraa. Noleemu paintereseeties, cik tur maksaa matu apgriezhshana un baardas pieliidzinaashana. Labi ka vispirms uzprasiiju, jo tas prieks izmaksaatu ap 12 latiem, veeee. Laipni pateicu meitenei paldies un apgriezos apkaart. Nu taa, apstaigaajot vairaakus kvartaalus un izstaigaajot visus pa celjam esoshos apavu veikalos, neko praatiigu neatradu. Taadeelj atgriezos uz staavvietu. Samaksaaju un izbraucu aaraa. Naakamais meerkjis bija Veikals olimpija. Nestaastiishu kaa liidz turienei nokljuvu, bet biju nikns par satiksmi, ta vadiitaaji nepalaizh, ta krustojumi kuros izraadaas pa kreisi nevar nogriezties uttt.

Nu taa esmu Olimpijaa. Izstaigaaju otro staavu un beigaas iegaaju RIMI. Gribeeju iepirkt shortveida bikses, bet redzot rindu uz uzlaikoshanas kabiineem, nepirku. Aizgaaju nopirkt sho to eedamu un dzeramu.
Pa to laiku bija saacies lietus, baigais lietos. Ok, izbraucu no olimpijas un meegjinu taalaak virziities uz Spici. Taas ielinjas aiz zunda kanaala bija smuki pilnas ar uudeni. Jau staaveeja vairaakas apstaajushaas mashiinas, kuras nespeeja peldeet. Trakaakais bija tas, ka uudens bija izspiedis kanalizaaciju aaraa, rezultaataa tajaa apkaartnee viss smirdeeja peec vieteejaa "zelta". Mashiinas brauca cauri pelkjeem, nedomaajot par to, ka nolaizh ar uudeni cilveekus. Tiem toch ielikt sutkaas uz 10 diennaktiim!

Nu taa, esmu ticis liidz spicei, lietus piestaajis gaazt. Leenaam virzos pa staavvietu, jo izveidojies korkjis. Tad manu skatu staavvietaa saanu iebrauktuvee piesaistiija smuka, blonda, slaida meitene, kurai muguraa bija vasariigi pukjaina skaista kleita. Vinja to nedaudz piepaceelusi, leenaam brida pa uudeni, lai tiktu liidz savai mashiinai. Vajadzeeja varbuut noteelot viirieti, un aiznest vinju liidz mashiinai :)

Nu labi, beidzot esmu veiksmiigi noparkojies daudz maz sausaa vietaa un eju iekshaa spicee. Bet tur iekshaa kaa peec kataklizmas :D Tobish uudeens no aara ar savu masu, notekuudenjus caur kanalizaacijas sisteemu izspieda Spices telpaas iekshaa, tur kur palmas saspraustas. Skats bij labs, tur uudens bija apmeeram 20cm, un veikalinju paardeveeji ciitiigi stuuma uudeni aaraa no veikalinjiem. Cilveekiem baigaa interese veerot bija. Visiem taada zinjkaare, es pat nenocietos, un no otraa staava biki pafilmeeju:)



Paskatiijos, nopirku apavus un braucu maajaas:))


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?