pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-06-17 20:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Iz shiisdienas kaujas
Nu taa, biju pirmo reizi uz pasaakummu, kuraa cilveeki ar gaazi stumj bumbinjas, tobish, populaaraaks nosaukums vareetu buut - paintball :)

Bija interesanti, bet zheel ka pietruuka taa atsitiena, kas rodas shaujot ar iistiem ierochiem. Shaudiishanaas notika pa pilskalnu, autokapseetu un dzhungljiem. Jebkuraa gadiijumaa rezultaats ir atkariigs no komandu strateegjijas, taktikas un protams veiksmes:))

Dzhunglji itkaa patika vairaak, tikai zheel ka tur taas stigas vareeja nosaciiti saukt pa stigaam - tobish, nav kaartiigi izcirstas. Tur bija jaabuut labai redzei, dzirdei, lai vareetu neitralizeet ienaidnieku, kas zogas pa dzhungljiem. Vienbriid uzjautrinaaja pretinieku komanda. Shie bija dzhungljos palikushi kaadi 4-5 gabali, muuseejie bija izshauti, bet vinji to nezinaaja un diezgan ilgu laiku apshaudiija viens otru :D

Protams vienaa no pilskalna baazu ienjemshanas aktivitaateem, arii muuseejiem sanaaca savsarpeeja apshaude :) Shajaa zinjaam forshaak buutu izmantot raacijas, lai var koordineet.

Zemaak var redzeet manus nopietnaakos kjermenja bojaajumus :D

Traapiijums plecaa, kad dzhnugljos guleeju uz veedera un meegjinaaju neitralizeet pretinieku. Man bija beigushaas bumbinjas, bet to nepiefikseeju, vismaz uzreiz nee, pretiniekam ar to pietika, ka redzeeja ka es shauju tukshu gaisu un, te redzams rezultaats :)


Nu sheit atkal guvums pilskalnaa sleepjoties aiz mucaam, kur notika aktiiva sasaushanaas ar pretinieku, kursh sleepaams ierakumos...


Autokapseetaa bija speele, kuraa chetriem ljauniem noziedzniekiem bija jaaizkljuust no vienas mashiinas (vieglais auto ar buudu) un jaanokljuust autobusinjaa, sauktu pat brunjmashiinu. Paareejie bija policisti, apmeeram 25-30 gab, kuri sasleepushies aiz kaadaam seshaam mashiinaam. Protams, ka noziedznieki neliida aaraa, jo tad uzreiz vinjus apshautu. PIrmais ko cilveeki izdariija, aizkraasoja logus, lai neredz policistus. Araa bija karsta, bet vinji joprojaam ilgi neliida aaraa. Viens bija meegjinaajis izkljuut, bet vinju aatri noshaava. PAareejie turpinaaja tupeet iekshaa. Ja nebuutu mazinju shaujam luucinju, tad vinjiem nebuutu izredzhu noshaut policistus. Tos vinji arii sameeraa veiksmiigi meegjinaaja izmantot, bet ne ilgi. Taalaak meegjinaaja laist stiklu lejaa, bet tikliis paraadiijaas sprauga, taa tuulit pa turieni lidoja lodes :D
Tas viss bija jau pamatiigi ievilcies. Vajadzeeja iet uzmaniigi uz shturmeeshanu. Es veiksmiigi pieraapoju pie mashiinas, papaijaaju naatres:) , un meegjinaaju uzmaniigi atraut durvis, tachu nekaa, shie iesleegushies maitas. Bet tad shie meegjinaaja pa shaujamluucinju saanos man traapiit, bet biju paaraak taalu, lai vareetu man traapitt.
Beigaas es pa auto priekshu uzkaapu uz jumta, gadiijumam ja tur buutu kaads caurums vai arii shie naaktu araa, bet nekaa. Peedeejaa ceriiba bija aizmugures durvis. Taas teoreetiski nevar aizsleegt. Noleecu lejaa gar saaniem un gaaju pie durviim, bet tur uzreiz luucinjaas paraadiijaas ierochi. Taadeelj es mopmentaani lecu atpakalj sleepteis aiz saaniem. Bet nu, aizmirsu ka tur arii ir luuka, un dabuuju kaartu savaa pakaljaa, kas redzams zemaak :D Un taa es gaaju bojaa kaarteejo reizi, shajaa gadiijumaa diezgan varoniigi:))


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kreiza
2006-06-17 21:28 (saite)
Uzskatāmi un aizraujoši:D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pry
2006-06-17 21:33 (saite)
Slinkums bija daudz rakstiit, neuzrakstiiju piemeeram par to, ka dzhungljos staavot uz vakti, rokas nemitiiga bija noseetas ar odiem un mushaam utml. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2006-06-17 21:37 (saite)
Nu man liekas, ka salīdzinoši ar mani Tu esi uzrakstījis pat ļoti daudz...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pry
2006-06-17 21:48 (saite)
Maz :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2006-06-17 23:21 (saite)
Es laikam esmu sadiste:D Man patīk Tavi zilumi:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?