pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-05-19 09:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labais :)
Krievijas sastāvā esošās Karēlijas republikas Pudožas rajonā vietējās energokompānijas darbinieki mēģinājuši atbrīvot uzņēmuma direktoru, atslēdzot elektrības piegādi rajona milicijas nodaļai.


Karēlijas Iekšlietu ministrijas preses dienests informēja, ka direktors aizturēts par to, ka sabiedriskā vietā bija atradies alkohola reibumā.

Milicijas darbinieki sastādīja protokolu par administratīvu pārkāpumu un nogādāja iereibušo direkoru administratīvā aresta kamerā. Pēc piecām minūtēm uz miliciju piezvanīja vēl viens iereibis cilvēks, kurš pieprasīja atbrīvot aizturēto, pretējā gadījumā draudot atslēgt milicijas nodaļai elektrību.

Noskaidrojās, ka zvanītājs ir tā paša energouzņēmuma elektrotīklu iecirkņa priekšnieks. Arī viņu aizturēja un pēc protokola sastādīšanas ievietoja direktoram blakus esošajā kamerā.

Pēc neilga laika gaisam milicijā tomēr nodzisa, un ir noskaidrots, ka elektrību pēc iecirkņa priekšnieka tieša rīkojuma atslēdza energouzņēmuma dispečers.

Elektrības piegāde tika atjaunota pēc pusstundas ar energouzņēmumā dežūrējošās maiņas darbinieku palīdzību. Abi aizturētie pēc atskurbšanas no dzēruma tika nopratināti un atbrīvoti.

Materiāli par notikušo incidentu ir nodoti prokuratūrai, kam ir jālemj, vai ierosināt krimināllietu par amata pilnvaru pārsniegšanu.

http://www.delfi.lv/news/world/other_events/article.php?id=14480290


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?