pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-05-11 08:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pugačova piekāvusi savu stilistu
Njaaa, ar taam zvaigzneem labaak taa uzmaniigaak :D

Pagājušās nedēļas nogalē Maskavas šovbiznesa aprindas pārsteidza šokējoša ziņa — Alla Pugačova sakāvusies ar savu stilistu Sergeju Zverevu.

Incidents notika pirms kārtējā lielā Krievijas popmūzikas zvaigžņu kopkoncerta mākslinieces ģērbtuvē. Kamēr Allai Pugačovai stilists Serjoža veidoja frizūru, gaitenī aiz ģērbtuves durvīm drūzmējās žurnālisti, kā arī šovbiznesa darboņi cerībā, ka viņus pieņems primadonna. Pēkšņi visi klātesošie izdzirdēja, ka ģērbtuvē notiek neparasta rosība, pēc tam kautiņa skaņas un vīrieša vaidi. Atvērās durvis, un pa tām izvēlās stipri «saburzīts» Sergejs Zverevs. Durvis nepaspēja aizvērties, kad to spraugā parādījās Allas Borisovnas roka, saķēra aiz krekla «stilistu karali» un ar strauju kustību ievilka viņu ģērbtuvē.

Vēlāk Zverevs atzinās žurnālistiem, ka kautiņš noticis viņa vainas dēļ, jo, neuzmanīgi rīkojoties ar šķērēm, netīšām nogrieza Pugačovai palielu matu cirtu. «Tu taču mani par plikpauri pataisīsi!» iekliedzās popzvaigzne, paķēra spoguli un sāka ar to klapēt Sergejam pa galvu. Pēc stilista teiktā, Allai Pugačovai šādas dusmu lēkmes uznāk visai bieži, viņa Zverevu ir situsi gan ar ķemmēm, gan dūrēm, taču ar spoguli tas notika pirmo reizi.

http://www.apollo.lv/portal/fun/articles/73967


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?