pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2008-07-11 20:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izlasiiju info, par fototehnikas izmantoshanu dziesmu sveetku laikaa. Laikam tas pats ir arii citos pasaakumos principaa:

XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētku organizatori lūdz skatītājus neņemt līdzi uz norises vietām profesionālas fotokameras.

Par profesionālām kamerām tiek uzskatītas kameras, kurām ir noņemams objektīvs un/vai zibspuldze, kā arī fotokameras, kuru pārnēsāšanai nepieciešamas īpaši pielāgotas somas.
Ar kamerām, kuras nepārkāpj iepriekš minētos nosacījums var fotografēt netraucējot pārējos skatītājus un/vai pasākuma norisi.

Paldies par sapratni.


Es, kaut neesmu profs, domaaju ka par sho to var pastriideeties. Nu labi, man ir viens no krutaakajiem ziepju traukiem, tas ir, nav mainaams objektiivs, jebkuraa gadiijumaa shaubos, ka tas ir pieskaitaams pie profesionaalajiem. Bet, par cik vinjsh man staav pielaagotaa somaa, tad ko, chau pasaakumam? Sviests kaut kaads. Bet par zibspuldzi laikam domaata aarejaa zibspuldze. Un vispaar, ar suudiigs ziepjtrauks profesionaalja rokaas ir profesionaala tehnika zinaamaa meeraa, kaa teikt, no defekta tiek taisiits efekts :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?