pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2008-02-17 11:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es nebiju viens no tuukstosha :)
Vot nesaprotu, kaa var ievilkt biznesaa, kursh zinaamaa veidaa pastaav uz iedziivoshanos uz cita reekjina? Nu tipa visaadas piramiidas un tamliidziigie. Laikam no taadu taagad atkaavos. Bet nu izdomas ir dazhaadaakaas. Konkreetais gadiijums, laikam cheko kaadaa portaalaa tos cilveecinjus, kuriem ir jubilejas. Taa izskataas, ka atstraadaats mehaanisms. Nu iedomaajieties, jubilejaa sanjemu veestuli: Daudz laimes dzimšanas dienā! Svētkos parasti kaut ko dāvina. Es varētu uzdāvināt iespēju darboties kopā jaunā biznesa projektā :) Ja vien ir interese :) Jaukus svētkus! :)

Nu ok, no saakuma likaas jociigi, bet nu labi, taa kaa man ir normaals darbs un laika maz blakuslietaam, bet tomeer meegjinaaju druscinj izraadiit interesi. Dikti gribeeja mani satikt un izvilkt telefona numuru. Teicu, ka portaalos nemeedzu dot telefona numurinjus, lai nebuutu lieku paarsteigumu. Taa kaa vinjai rakstiits, ka dziivot rajoonaa netaalu no mana darba, ieteicu krodzinju, kuraa vinja var pastaastiit savu biiiiznesu. Laikam vinjai negaaja taa kaa gribeetos ar mani, un sanjeemu piktu atbildi: Kaa velaties! Krodzinos nemedzu stradat un mans laiks paraak daargs,lai vel mekleetu jus,ir tukstosiem citu. Taapec parsteigumu un iespeju ari nebus :) veiksmi Jums!

Man jau briizham kaa paranoikjim, peec tam ieshaavaas doma, a janu ievilks kaadaa savaa zinaamaa eestuvee, un peec tam liks samaskaat par dzeeriemiem, kuriem cena izraadaas 3 cipariem rakstiita? Njaaa, tas vareetu buut labs bizness :D Nee nu ok, tas driizaak tiek izmantots uz aarzemniekiem, bet kas to lai zin :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?