pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2007-12-21 12:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Opaaa, Ulmanju gatvee blakus gaazes uzpildes stacijai aizdegusies auto. Pa radio teica ka viens gaajis bojaa, 2 cietushi :(
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/kriminalzinas/article.php?id=527768


Rīga, 21.dec., LETA. Gāzes uzpildes stacijā "Juna Gāze" Rīgā, K.Ulmaņa gatvē 127, šodien ap plkst.11 ietriecās un pēc sprādziena aizdegās vieglā automašīna "Volkswagen Passat", aģentūra LETA noskaidroja notikuma vietā.

Negadījumā viens cilvēks gājis bojā un vēl divi cietuši, aģentūrai LETA sacīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta(VUGD) priekšnieka palīdze Inga Vetere. Visticamāk, ka bojāgājušais ir avarējušā automašīnas vadītājs, novēroja LETA.

Abi cietušie nogādāti slimnīcā. Pagaidām nav skaidrs, vai viņi arī braukuši avarējušajā automašīnā, vai arī piesteigušies palīgā dzēst liesmojošo spēkratu.

Automašīna pa K.Ulmaņa gatvi braukusi virzienā uz centru, pagaidām nezināmu iemeslu dēļ nobraukusi no ceļa un ietriekusies gāzes uzpildes stacijas sūknī. Noticis sprādziens, kas automašīnu aizsviedis zālienā pie uzpildes stacijas.

Spēkrats gāzes stacijā dega ar atklātu liesmu. Vetere pastāstīja, ka izsaukumu uz notikumu vietu ugunsdzēsēji saņēmuši plkst.11.02, bet plkst.11.45 liesmas likvidētas.

Aculiecinieki aģentūrai LETA stāstīja, ka uzpildes stacija jau kādu laiku bijusi slēgta, tādēļ tvertnē bijis pavisam maz gāzes un sprādziens nav nodarījis lielākus postījumus.

Līdzās jeb tikai dažus desmitus metru no gāzes uzpildes stacijas atrodas arī "Statoil" degvielas uzpildes stacija.

Aģentūra LETA novēroja, ka no pilnībā izdegušā spēkrata izkritušas un zemē mētājas alus un alkoholiskā kokteiļa bundžas un pudeles. To, vai vadītājs bijis alkohola reibumā, varēs noskaidrot tikai tiesu medicīniskajā ekspertīzē.

Notikuma vietā strādā arī policisti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?