precizitāte

«Zem virsraksta "Jā, mums ir tiesības kariķēt dievu" franči pirmajā lapā publicēja attēlu, kur uz mākoņa sēž budistu, ebreju, musulmaņu un kristiešu dievi.»

Es gan iebilstu, ka ebrejiem, musulmaņiem un kristiešiem ir viens Dievs. Un karikatūrā ir attēlots pravietis Muhameds kurš ne tuvu nav «musulmaņu dievs».

just my 2 cents.
saprotu, ka patiesībā tas nevienu nekrata.
Tags:

Comments

es domāju ka tā franču raksta saturs gluži nebij ar ekumeniski teoloģisku aspektu apvēstīts, bet gan par preses brīvību domājošs. Tā kā, jā - šādā gadijumā nekrata.
kāpēc tad nekariķēt ebrejus un melnādainos?
nez. mani tomēr mazliet aizskar tā nekonsekvence mēdijos, īpaši tajos, kas sevi pozicionē ar vēstījumu, ka viņi ir lielākie, uzticamākie utt. vienkārši es kārtējo reizi pārliecinos, ka raksti top sasteigti un nepārzinot tēmu. kaut kāds skolas avīzes līmenis.

nu jā - ikviens var kliegt: "man ir tiesības būt idiotam!"
un medijus (tāpat visādus zinātniskos pētījumus un tamlīdzīgas huiņas) es jau sen neņemu nopietni. tas viss tik ar mērķi kāst naudu un izklaidēt.
un interesanti, kuru no 100 000 budistu dieviem viņi attēloja?
es bar par šito aizdomājos. šķiet, ka zīmēts bija Buda (lotosa pozā sēdošs čuvāks), kas pat laikam neskaitās dievs. tak nejūtos ne nieka zinošs budismā, lai cilātu šo tēmu.
krata krata...un ka vel:)


man tas atminja atsauca vienu Vakara interviju ar makslinieci kas NASA zime tas smuka planetas, vinju dzishanu.u.t.t...izradas ta ir tikai vinjas birva fantazija...nu ta par ar tiem zimetajiem dieviem..es tulit uzzimeshu savu..un lai pamegina man kads pateikt ka vinjs ta patiesiba neizskatas
ai, nu tas jau sen zināms, ka visi šitie vēsturiskie attēli - pirmatnējie cilvēki, dzīvnieki, augi, tālās zvaigznes utt. ir tikai mākslinieciskās domas lidojums.
budismaa tak nav dieva.
pilniigs fufelis.
Vai tad Jahve, Dievs Tēvs un Allāhs ir viens un tas pats???
aber tieši tā.
Kā tad tā?Es mācījos kaut ko citu...
ko ta tu mācījies citu?
vecā derība tak viņiem visiem viena. atšķiras tikai interpretācija un jaunākie svētie raksti (kristiešiem - Jaunā derība; musulmaņiem - Korāns).

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba