Digitālgeita no iekšām ([info]process) rakstīja,
@ 2014-08-22 23:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Piektdienas tiesās ir saīsinātās darba dienas, starp citu. Tas nozīmē līdz 16.00, ko tiesa cenšas ievērot.Pēdējā stundā aizstāvis Skačkovs mazliet palielināja tempu un precīzi uz 16.00 savu runu arī nobeidza.

Visas apsūdzības epizodes atspēkotas (kā gan citādi, aizstāvamais taču vainu neatzīst). Nobeiguma daļā uzmundrinājums "tiesai būs ļoti grūts, darbs, jo tauta - šoreiz tas būtu pēdiņās - prasīs atbildību no visiem, kaut pati nekādu atbildību uzņemties nemaz nespēj." Tiesas priekšsēdētājs iejaucās, sak, "tautas attieksme pret šo procesu, uz šo procesu neattiecas, šo daļu var izlaist"

Iesniegt rakstiski debašu runu aizstāvis Skačkovs solīja pēc dažu pareizrakstības kļūdu salabošanas, "kādā no nākamajām tiesas sēdēm, jo tās taču būs vairākas". Piliksers tūdaļ izteicās, ka tā jau nevar, replikai arī nāksies gatavoties, bet ja visi te nez kad savas rakstiskās runas iesniegs, tad jau nepietks laika. Skaidrs, arī replikas šajā procesā būs lielākās/garākās/biezākās valsts tiesu vēsturē. Laiks turpina tikšķēt, pēdējais līkums pirms finiša taisnes izskatās pazudis aiz kāda cita līkuma.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?