presiite ([info]presiite) rakstīja,
@ 2007-04-16 02:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:elles mokas
Mūzika:beastie boys - in 3's

es nevaru paguleet, vajag bazareet
mani draugi! es pamazaam mirstu nost. shonakt es nevaru aiziet guleet, jo nav pozas, kuraa mana mugura elliigi nesaapeetu. sakraavu gultaa chetrus splivenus, meegjinaaju guleet seedus. gaaju uz citu istabu guleet kreeslaa, naacu atpakalj. tagad ieriju ibumetiinu kaut kaadu un mokaas gaidu. ja nepierimsies, tad man interesee, kas notiks tad, kad es pilniibaa rubiishos laukaa. cita starpaa, shodien, meetaajot disku (shkjiiviiti), sadauziiju roku un kaarteejo reizi samezhgjiiju celi. taas saapes pashlaik nejuut vispaar. paardomaaju iespeeju guleet pie galda, jo tad tik dikti nesaap (ja neskaita duroshas bet cieshamas saapes pa visu muguru). es ceru, ka riit mans draugs dakteris pa celjam iebrauks ciemos un apraudziis mani. zheelojiet vecus un slimus cilveekus, vinjiem ir gruuti!

veel - beastie boys polijaa tajaa festivaalaa speelees divus koncertus - vienu otrajaa dienaa un instrumentaalo treshajaa. es nevaru izshkjirties, kursh buutu piemeerotaaks bikshu piedirshanai. aarkaartiigi ceru tur ieraudziit arii maniju marku pie sintezatora. tas viss taadaa gadiijumaa, ja es nebuushu liidz tam nomiris. ja buushu, neatdodiet manu liikji gatim graudinjam. shajaa sakaraa gribeetu piebilst, ka es nebuutu pret, ja mani peec manas naaves vienkaarshi apeestu. cilveeka galja nedaudz garshojot peec vistas (galjas). esmu shokaa, ka lapa www.eathufu.com pashlaik nestraadaa. http://en.wikipedia.org/wiki/Hufu.

pusstunda laikam buus pagaajusi kopsh ibikja ieriishanas, nekas nav mainiijies. laikam atliek gaidiit pilniigu aaraasleegshanos, mani draugi.

veel cita starpaa, treshdien ir tesas plates prezentaacija. ja es veel kaadam neesmu ar to lieliijies, tad - plates ir aarkaartiigi skaistaa baltaa kraasaa.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anb
2007-04-16 03:46 (saite)
naac riit satikties ar klementiino

(Atbildēt uz šo)


[info]greeta
2007-04-16 08:05 (saite)
bljaa!suuda buushana.uzticēsimies tavam labākajam draugam dakterim..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]presiite
2007-04-16 18:49 (saite)
prātīgāk būtu uzticēties kādam prātīgākam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gg
2007-04-16 08:24 (saite)
ostreohondrōze vai kas tas būtu.., caurvējā savilkta mugura, jebšu - būt domāt, ka tu nav gāzies kaut kur (vai pa miegam vai pa dienam) sasitot to plakni kas mugurpusē.

katrā ziņā, tie sildoši muguras plāxteri nenāktu pa sliktu.

ņam ņam

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?