zemapzinnas modulis ([info]ppkk) rakstīja,
@ 2006-01-02 13:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Romāns trim trubadūriem un sievietei jeb Alus no Beirutas - Mērinstruments 27 no 30
Mērinstruments.



Tagad ganās mazliet šaubas par lietderību, par nacionālo piederību. Uzlikt mazliet garšvielas, varbūt tas ir mūzikas vaina. Ko līdz Koļāns, neatturēties no impresijas. Es tikko gandrīz atraidīju, es nedrīkstu atraidīt, tā nav labi darīt. Tā var zaudēt ietekmi, kas tev ir vissvarīgākais dzīvē? Tāds strupceļā ievedošs jautājums, varētu padomāt, ka tā ir labāk, bet kas tev deva. Jautājums jautājumā. Vari atbildēt trīskārši, pagaidi, tu nezini, kas būs, kad būs, jo tagad tā nav. Paskaties kāds gudrs pats ar sevi sarunājas. Labi izbeidz ņirgāties, labāk paskaties, ko varam darīt lietas labā. Vai jautājums jau nobriedis? Ko, ko līdz galam kūko, kūko. Atkārto un atkārto, nogriez, nomēri, atkārto. Tā lai labāk sanāk sienas mani klausās un es Jānis Dimants panorāma parodēju onānu. Labdien, ko jums šodien piedāvāt, kur būs tavs jaunais romāns vai tu jau pie tā strādā? Tāds ir šodienas jautājums un izvairīties nav vērts. Pirmais būs stāsts. Kā šort stories, lai pēc tam var apkopot un dalīt gazette.

Labi, vai vēlies vēl pasildīties. Nav vajadzības, esmu labs.

Brīvais stils, remember? Kokiem lapas ir gandrīz jau nodzeltējušas. Ko lai saka zaļi koki, tiem ir kauns par izgāšanos, par izrādīšanos? Šādi un līdzīgi jautājumi iezīmē manas domāšanas tendences. No tiem vaļā tikt nevar, jo esmu aizpildīts līdz malām. Es tikai piepūloties varu vienu aizstāt ar otru. Izveidot kompozīciju, bet tikt vaļā no pīpēšanas, piemēram, nevar neko neliekot vietā. Tāpat ir ar domāšanas īpatnībām, bet ja esi pietiekami slinks, lai izvairītos likt ko vietā, tad pie pietiekami spēcīga trieciena pirmais pagadījušamies pats tai vietā iespruks vai arī vienkārši vecais niķis atpakaļ ieslīdēs un viss ritēs pārdzīvojumu garā. Tā, ka ņem vērā bulldog. Interesantas lietas var šādi uzzināt, you know. Labāk kā strādāt algotu darbu, kur tu tikai savas maņas kairini, bet nekādas atklāsmes nesaņem. Esmu pret algotu darbu, jo algots darbs tikai kairina nāsis, bet tās ir tabakas šņaukšanai paredzētas, kā smejies.

Tātad tā. Par ko mēs šodien runājam, ak, jā. Lieliska atklāsme par kompozīciju. Esmu nu tādā kondīcijā, ka esmu sakomplektēts un tagad tikai mainīt vietām un aizstāt un paplašināt apziņu, bet esi uzmanīgs, kas jaunajā teritorijā ienāk. Esi gluži uzmanīgs, jo visādas lietas var notikt, visu vajag menedžēt un nevajag dusmoties uz sabojātu vārdu nozīmi, jo tie visi sliktie nīstie rumpīši paveikuši. Tāka viss keksā, viss normāli, viss čirā. Turpini turēt mastjuhu. Balaluha, maļina, kurica na tretjei uļice. Kukū. Viss čirā, viss kārtībā. Lieliska pastaigā mežā bez gaisa. Atvērt logu, laba doma.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?