zemapzinnas modulis ([info]ppkk) rakstīja,
@ 2005-12-31 12:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Romāns trim trubadūriem un sievietei jeb Alus no Beirutas - Mauriņš 15 no 30
Mauriņš.



Rīts sākās brūns. Mazliet atkārtojušās dzērvenes. Pieticība, atkārtošanās ir liela. Lai gan no otras puses, katra detaļa ir citur, līdz ar to asociācijas savādākas. Te es atskatos no savām pozīcijām, jo mierīgi pārdodos citam viedokli, kas vēl nav izsacīts, bet noteikti būtu spēcīgāks par jebkuru manējo.

Košas manas zeķubikses, logos rāmas ugunis deg. Esmu no kreisās puses ieņemts un skatos. Mans skatiens bezmērķīgs, ceru, ka pieķersies lētai mīklai. Neko nedarošs platforma. Bezmērķīgs un ambiciozs. Kur ar tādu var likties. Jebkurā kontekstā runāt par sevi interesējošiem jautājumiem. Nerunāšana nozīmē atsacīšanos no sevis, vai nu kautrēšanās, kauns vai sociāli aizspriedumi neļauj sevi realizēt. Tad fizisks pseido-nogurums, nevēlēšanās būt savādākam. Nogurums censties. Jo centieni nezināmā labā. Tik vienkārši, Amērika ir manās robežās un Buda plaukstas attālumā. Es savācu konfekšu papīrus un atsakos no konfektēm. Tādējādi man ir pārliecība un nevienam nav koda atslēga. Manās dzīslās netek cukurots sīrups, bet konfekšu fabrikas Uzvara logotips vienmēr ar mani.

Tādas noskaņas šo rītu sagaida. Bet pērnie restorāna sēdētāji tikai sēž savās aizvakardienas drēbēs, bet es jau esmu lielu gabalu prērijas atstājis aiz sevis. Es pat esmu sācis sapņos strādāt. Tā būs labāk. Man nav kur skriet.

Bet tu, ko tu te gaidi. Ah tā, gaidi manu atnākšanu, gaidi savu kārtu aiziet. Kā operācijas zālē aizkariņus aizvelk, lai var nokārtoties. Alus pudelē nesanāk, tad es pacietīšos. Kaunos. Nevar noturēt uzmanību. Acis notīrītas, tikai piere vēl visa saķepušu asiņu.

Tieši atbildīgā brīdi ienāk nevajadzīga skaņa. Varbūt pāriet akcijās un izlikties sapņojam. Es pametu tevi savā varā un dubultojas sejas vaibsti. Manās mājās nav daudz tādu sakaru. Nevajag varbūt turēt fokusā uzrakstīto, bet tikai nākošo. Tad vēlāk būs interesantāk lasīt. Redzi, kaut kas mani pastūma atskatīties un izvērtēt. . viena krūts kā atačments ložu necauršaujamai vestei. Cik tālu tu savas robežas izstiepi, cik tālu tu redzi sienā skatoties. Sarkani paklāji un muša visurgājējs, jē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?