portiz ([info]portiz) rakstīja,
@ 2004-07-26 09:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viņam patīk visi mazie ciematiņi,kas vien ir virzienā nevirzienā.Pie katras pieturas piestaj kā suns to iezīmejot.Līdz tas sākās citādāk.Laiks rit.Stunda. Divas.Tris.GarĀm aizjonjo neapmierināti neapmierināmie.Viņš netraucēti velkās.Grāvji iztaisnojās.Riepas iemīlas ceļa robainajās bedrēs un garām skrienot, katrai iečukst pa mīļvārdinjam.Divas egles ceļmalā aptinushas viena ap otru ritmā uz katru vijumu iedzied:"es bušu,es bušu tava...." Centrs attalinas pārdesmit km ik stundu proporcionāli nenofilmētas filmas lentas garumam,kas slīd gar logu un viņa acīm.Būt ceļā.Esmu ceļā.Uz ceļa.Riepas apvainojušas izvairās no bedrēm.Autobuss no pieturām.Mašīnas no stāvvietām.Galu galā - gala nav.Ir tikai galapunkti.Daudz punkti.

nozīme vārdus saīsina.formā ietilpinot sajūtas paliek forma.saturs iztek necaurredzami. caur neko ir viss. viss ir nekas.
pat tad, ja kavēsies zibens,negaiss ieradīsies savā laicigajā laicīgumā.

naktis nav aukstas.

caurcaurēm izlīkumo līnijas iezīmejot formas.
kāds(a) ielej starp līnijām līdzsvaru,trofejas,taureņu spārnus,pelnus,ūdeņus,iešanu,dejotājus,dziļumu,kāpnītes,pussnaudas,elpas iztvaiku,mašīnas motorus,cigaretes.


tatad,ja jūs ko vēlaties,sakiet sakiet savu vēlēšanos, un es izpildīšu.piedodiet,bet ja šajā stundā jūs neesat mājās,es jums palīdzēt nespēšu.
kopš es esmu,es esmu vēlējusies,lai neapmierinātie atgriežās savās majās.jo soļojot pa šauro brīvās rīcības ceļu ,kas neved mājas,bet tikai no tām prom,man grūti jums teikt - neejiet taisni,bet pa labi vai kreisi.

skatiens klejo.jā,reiz es biju prom.
apturēti,nedroši,apzīmogoti ārpus sevis.

pasakiet,jo uzminēt nespēšu.man būtu janodzīvo milijoniem gadu,lai zinātu...

http://www.epitonic.com/files/reg/songs/mp3/Organic_Audio-Kumquat_Shot.mp3


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?