Daniel ([info]poopy) rakstīja,
@ 2009-07-31 21:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:funny

Sekss un svastika
Šodien atkal aizdomājos par seksa vajadzību organismā. Nē, man negribas seksu. Man ir sava teorija par to, kāpēc ir cilvēki, kuri bez tā nespēj dzīvot un kāpēc ir tādi, kas var mēnešiem to nedarīt.
Ir vārds bezdarbība un nodarbinātība. Cilvēks bezdarbībā visbiežāk domā par divām lietām: par seksu vai par to, kā lai savādāk sevi nodarbināt. Un, protams, ka izvēlēsies to pirmo! Kaut kādā rakstā lasīju, ka politiķi un citi ierēdņi, kam nav lielas fiziskas slodzes, nodarbojas ar dažāda veida orģijām. Arī Hitlers ar savu jauno draudzenīti Evu Braun katru vakaru nodarbojās ar visai interesantām (vairāk jau pretīgām) lietām. Viņš ir pazemojoši rāpojis pa grīdu un licis nabaga Evai viņam spert un čurāt viņam virsū. Tad viņa mazais "draudziņš" vienmēr stāvēja. Tas viss bija sīki un smalki izstāstīts dokumentālajā filmā "Sekss un svastika".
hitler and eva braun
Vēl ļoti interesants fakts ir tas, ka tiem, kuriem ir kaut kāda vara, patīk seksa laikā viņu pašu pazemošana (tajā skaitā arī pašam Hitleram). Tas laikam tāpēc, ka realitātē viņiem pieder kaut kāda vara, bet mājās viņiem patīk izbaudīt to, ko jūt padotie. Īstenībā ļoti jocīgi.
Manuprāt, tie, kuri māk tikai plātīt muti un kuri nesaskarās ar fizisku slodzi, ir izvirtuši un perversi, kas gatavi uz dažāda veida orģijām. Savukārt tie, kas noslogo sevi līdz pēdējam elpas vilcienam, par seksu pat nedomā un vēlme uznāk retu reizi.
Kā jau ir pierādīts, seksa laikā cilvēks patērē ļoti daudz enerģijas, iespējams tāpēc cilvēki, kas atnāk no darba noguruši un bezspēcīgi, par seksu domās pēdējā brīdi un pat, ja uznāks vēlme, tik un tā nebūs spēka neko pasākt. Un orģijas vai kaut kādas izvirtības, šķiet, vispār nenotiek! Jo spēka ir tik maz, ka labāk to izdarīt tā vienārši, bet smuki, kā saka, no sirds - pa smuko.
Tātad, secinājumi? Nepīties ar politiķiem un citiem slaistiem, kas sēž mājās pie čipsu pakas un TV pults :D



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?