pikku_myy ([info]pikku_myy) rakstīja,
@ 2012-11-15 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Konference:14.Nov, otrā diena
Centieni no rīta nepamodināt Žūlī un turklāt arī megasuperātri pamosties, paēst, uzvilkt savu fancy konferenčštāti, otrās dienas rītā izdevās līdz brokastu vidum: proti, izrādās, ka bagete ir sakaltusi cietincieta.
*Vēlāk vaicāju žūlī, ko parasti ar tādu dara:
J: "you feed it to chicken".
pm: "Do you have chicken?"
J: "No."
pm: "Ok. Then, I can now use it as a weapon, if someone attacks." Īsāk sakot - nejauši uzradusies lieta, kas būs noderīga turpmākajās pastaigās pa pilsētu ;)

Atgriežoties pie brokastīm, tās pievārēju veiksmīgi. Vai jau iepriekš kaut kur minēju, ka konferences organizotari mums piešķīra somu? Nevis tādu, kurš nāk no tuvās ziemeļvalsts, bet zilu un ar uzdruku, un tādu, kas liekama mugurā, piedevām, ar visiem vajadzīgajiem programmu un tēžu materiāliem, un konfektēm arīdzan.
Tad nu es ar savu zilo somu (pareizāksakot, mugursomu!) atkal līkumoju starp n ieliņām uz venue pusi. Tā kā šī ir tāda laba pazīšanās zīme, ievēroju vēl citus, tostarp pārsteidzu ar gudmōrnin' sveicienu kādu onkuli, kurš mani nākamo dienas daļu neatlaidīgi pētīja.
*
Sesijās satiku savu austrāļu paziņu un iepazinu dažas jaunas, no Nīderlandes & Beļģijas un Francijas. Kafijas pauzē mums bija noorganizējuši šokolādes strūklaku (!), par kuru pasmīnējām ar kādu, šķiet, tuvo austrumu izcelsmes pētnieci no Parīzes, kurai ir ļoti interesants pētījums par zeltu & meiteni no Čehijas. Sāku apjaust, cik daudz ir vienkāršu dalībnieku - no t.s. "industry field" jeb ražotājiem, pārvaldības jomas u.tml., ne tikai dalībnieku, kuri piedalās ar saviem ziņojumiem un pētījumiem - apkopojuma dati vēlāk rādīs, ka to ir ap 90 no 370.
Novērojami arī atsevišķi ļoti kolorīti indivīdi - piem., pēcpusdienas sesijas vidū smaidīdams ienāk kāds kungs ar garu, raibu žaketi, uz kuras izšūti spilgti sarkani pūķīši un dzintara brošu kaklasaites vietā.
Savukārt pusdienās visu laiku piedāvā sviestmaizes ar dzīvniekiem, bet ka' nu ne, ta' ne: iegaumējušas, ka esmu vegetalien, man dod 2 kūkas un 2 salātus. :)
*
Vakarā mums tika rīkota kokteiļballīte kalna cietoksnī la Bastille.

TURPINĀJUMS SEKOS


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?