pikku_myy ([info]pikku_myy) rakstīja,
@ 2012-11-14 18:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
1. diena: prezentācija top
Visu pirmo dienu Grenoblē gatavoju datus prezentācijai. Vakarā ar hostmeiteni aizgājām uz veikalu, kur sapirkos ābolu, kas izskatās kā kartupelis, vēl dažādas svešas lietas un arī šo to, ko parasti ēstu. Un, protams, savu mīļāko sieru=kamambēra un rokfōra krustojumu (te, šo rakstot, manam iekšējam buržujam ierūcas vēdaaars) un bageti.
Aizgājām atpakaļ uz mazo studentu dzīvoklīti un tad izdevos vēlreiz izvēdināt galvu. Izvēdinājos pa apkārtnes būvdarbiem, nejauši ieklīdu kaut kādā privātajā teritorijā, un visbeidzot pēc N*x līkumiem noskaidroju, kā nokļūst dzelzceļa otrā pusē. Tomēr labi, ka neapmaldījos nākamajā dienā, bet iepriekšējā.
*
Arī pirmo konferences dienu cītīgi turpināju darboties ar mazulīti = 10" datōru. Daudz neko nezaudēju, tā kā lieliskie oratōri oratorēja tikai par dažādām metōdēm, plāniem un matemātiskās skaitīšanas metodēm un modeļu attīstībām, kur man nekas nav piebilstams, vai arī likumdošanu, kur visa informācija ir aptuveni tikpat veca, cik mans bakalaura darbs. Ļoti sajūsmināja visi "thenk jū verī muš" un "nais faun".
Tad nu sadzēros kafiju un posteru sesijas laikā satiku patīkamus ļaužus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?