pikku_myy ([info]pikku_myy) rakstīja,
@ 2010-01-11 16:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:kodīšu!
Mūzika:Panteon Rococo

Vide norvēģiem ir mīļa, to viņi sauc par Miljø. Ar šiem priedēķļiem atvasināti lielākā daļa manu priekšmetu, un jau minēju visu šķirošanu - ārpus telpām, telpās, atsevišķi stendi; pagalmā - HUMANA zaļās mājiņas, kur atstāt drēbes.
***
Sāk parādīties visādas neforšas lietas. :)
Gribu piereģistrēties kursam, man iesaka aizrakstīt/satikt pasniedzēju. Ok. Viņa ir otrā Campus'ā. Dodos turp ar busu... bet! Kurss ir sācies, un tas, izrādās, notiek turpat, kur jau iepriekš biju. Man iedod viņas numuru. Bet diemžēl Norvēģijas karte man nav un zvans izmaksāt varētu nežēlīgi dārgi, nopirkt pa ceļam arī nelaimējas. Šobrīd esmu pārāk izsalkusi, lai kaut kur dotos. Aizrakstu epastu, jo telpu otrā Campus nevaru atrast - un 15os jau viss beidzas.
*
Bet, mīlīši, cik Dragvoll ir skaisti!!! Ne velti tur ir mākslas un humanitāro zinātņu mājvieta. Gluži vai žēl, ka tur nekas nenotiks. Varētu stundām ilgi sēdēt tur gaitenī vien un vērot stiklotos griestus, kāpelēt pa neskaitāmajām kāpnēm vai elpot to īpašo aromātu. Mmmmm. Un krāsas. Aiiii.
*
Un atpakaļ - ceļš cauri laukiem un pāri tiltiņiem, ar kājām, gandrīz apaldos. Hehe, ekonomējam. Ja Rīgā būtu tikpat foršs sniegs (kurā visu laiku gribas izvārtīties!) un cenas, arī tā varētu. Ietve visu laiku maina ceļa pusi. Un, kā uzzinu, centrs ir downtown.
*
Tātad, šodien esmu bijusi International Office un pakoķetējusi ar reģistratoru, tikusi pie info, tostarp pilsētas kartes un atstarotāja ar sniegpārslām. Un daža laba ieteikuma. Izgatavoju savu ID karti, kas ir derīga tikai kopā ar semestra karti - mazu, smieklīgu kartoniņu zilā krāsā. Jā, par vienu foto, gan ne pārāk labu, vairāk. Un ļoti smieklīgs IT centra (= Orakel) čalis iedod man paroli, pirms tam īsi "summarizējot" noteikumus: [ar ļoti keep it sunny keep it funny, keep it -] just be nice!
*
Žuž, laikam jau bez tiem ekspertiem komandā varētu iztikt, lai nekavētu citas lekcijas. Bet vispār apmulsums šobrīd ir liels. Huuuh.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?