piile ([info]piile) rakstīja,
@ 2009-05-10 20:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kinua ar tomātu mērci
1 tase sausa kinuā, noskalota
2,5 tases ūdens
buljona kubiņš
2 lauru lapas
1 lielā bundža tomāti savā sulā
1 lielā kaste leišu brūnie šampinjoni, rupji sakapāti
2 vidēji sarkanie sīpoli, sagriezti platās šķēlēs
5 ķiploku daiviņas, smalki sakapātas
estragons, raudene, ķīniešu garšvielu maisījums
drusku brūnais cukurs, lai noņemt tomātu skābumu
s&p

kinuā vāra uz lēnas uguns ar lauru lapām & buljona kubiņu. citā katlā ļauj uzkarst olīveļļai, kurā tad cep sīpolus ar ķiplokiem kamēr tie drusku karamelizējās. pieber sēnes, pielej tomātu sulu & samīca pašus tomātus ar rokām, lai nav lieli gabali. pieber s&p, garšvielas & cukuru, & ļauj vārīties kamēr drusku sabiezē & smaržo superlabi. kinuā ieber bļodās & pa visu uzlej tomātu mērci.

---

jo ilgāk sīpolus cepsi, jo garšīgāki tie būs!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?