garam masala sautējums ar rīsiem
rīsi 4 personām (2 maisiņi jeb 2 tases)
200g čerī tomāti, sagriezti uz pusēm
mazā bundžiņa zirnīši
2 puravi, pārgriezti uz pusi & izmērcēti aukstā ūdenī, tad šķēlītēs
ķiploks, cik garšo, sakapāts
3 lieli burkāni, sarīvēti
lielā kaste leišu brūnie šampinjoni, ceturtdaļās
1 liels cukīni, trīsstūrīšos
tandoori masala, tik, atkarībā no tā, cik asa
bišku kariju
šķipsniņu ķimenes
s&p
rīsus uzliek vārīties ar buljona kubiņu & kariju, lai smuka krāsa & smarža. pannā sacep puravus ar ķiplokiem, pievienojot s&p, ķimenes & tandoori masala. pievieno burkānus & sēnes, kā arī ik pa laikam drusku ūdeni no rīsiem, lai sautējums ir ar labi daudz mērcīti, nevis sauss. pašās beigās pieber cukīni & cep tikai līdz tas ir mīksts bet ne pārgatavs. rīsus nokāš (vai kad tie ir uzbrieduši) & iemaisa tajos zirnīšus & tomātus. katrs sev uzliek rīsu porciju & pārlej tai pāri sautējumu!
---
no "sagribējās rīsus" sanāca dikti labs rezultāts. man prieks dzīvot ar kulinārijas ģēnijiem! <3
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: