tunisijas sautējums
vidējs sīpols, sakapāts
2ēk olīveļļa
puse kāpostu galviņa, plāni sagriezta
1 liela zaļā paprika, sagriezta plānās strēmelēs
4tk samalts koriandrs
1tk kurkuma
1/2tk samalts kanēlis
1/2 tk samalti sarkanie pipari
lielā bundža tomāti savā sulā
mazā bundža turku zirņi
liela sauja rozīnes
sula no puscitrona
sāls, cik pēc garšas vajag
olīveļļā cep sīpolu kamēr tas ir caurspīdīgs. pievieno pārējo (izņemot citrona sulu), samaisa & uzliek vāku katlam. visu sautē kamēr smaržīgs & dārzeņi ir mīksti, rozīnes piebriedušas. uzspiež beigās citrona sulu & pieber pēc garšas sāli. pasniedz ar rīsiem.
ar rīsiem pabaro 4 cilvēkus.
---
varētu būt asāks, varbūt pat ar vairāk tomātiem, lai būtu vairāk suliņa. garšvielu maisījums ir ļoti labs!
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: