sipolu marinādē arī sojas garša nebija vispār, varēja pat gabaliņus neceptus ēst, cik garšīgi :D
darījām tā : viena vai divas pakas lielo sojas gabaliņu, katlā uztaisa marinādi no ūdens, nedaudz etiķa, daudz sāls un cukura(pec garšas, bet vajag diezgan, jo soja slikti ķer kaut kā), pucpaciņas garšvielas šašlikam(ražojumu nezinu, papīra paciņā, 19sant rimi), vēl kādas garšvielaspēc izvēles, novāra gabaliņus, kādas desmit divdesmit min, nu jāskatās. tikmēr sagriež ripiņās sīpolus, ņemu kādus piecus lielus, var vairāk, atkarībā, cik paciņas sojas, nolej marinādi sojai, nedaudz nospiež, uzgāž eļļu, pamīca, tad kārto traukā kārtās - sīpoli, soja, sīpoli soja utt, tikmēr ir jau pa jaunu uzvārīta marināde, tāda pati, bet šoreiz drusku stiprāka, to pārlej pāri, un atstāj ievilkties. būtībā var cept jau pēc pusstundas, bet nu labi ir atstāt uz kādām trim, tad ir ieāli, nākamajā dienā vispār pasaka. ak jā, un jāuzmanās lai neapēstu jau neizceptus gabaliņus :Dtos sīpolus vislabāk atsevišķi uz restītēm sacept.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: