PHz superblociņš - Ēd ļaudis piparmētru konfektes [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Ēd ļaudis piparmētru konfektes [2008-11-28|20:34]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tagi|, ]
[Mūzika |Kino - Sledi za soboy]

Tā kā šodien amerikāņiem ir kaut kādi patērētāju svētki, tad kā īsts pasaules pilsonis arī es ļāvos impulsīviem pirkumiem, taču manu sirdsapziņu veldzēja tas, ka atbalstīju neatkarīgos spēļu izstrādātājus:



Tātad sākās tas ar raksta izlasīšanu un secināšanu, ka Audiosurf un Everyday Shooter man jau ir Stīmā, World of Goo un Aquaria arī (laikam zagtas, jo dārgas) un turpinājās ar labākās cenas/veiktspējas attiecības īpašnieku izdalīšanu - tātad nedaudz Neverhood atgādinošā mākslinieciskā adventūre Samorost2 un Tārpu, Z, Soldat un droši vien kaut kā pilnīgi cita hibrīds Cortex Command, kas vēl joprojām tiek aktīvi programmēts, taču manu sirdi silda tas, ka pa tagad izdoto lētucīti (šovīkend 50% atlaide!) dabūšu arī galīgo versiju, kad tā beidzot būs.
Ak jā, un kāpēc vēl nav pieminēts japāņu bullet-hell un Geometry Wars grafikas krustojums T.W.T.P.B.? Laikam tāpēc, ka to man ieteica brālēns. Nopirku pa lēto arī to (izrādās, ir izšķīlies no projekta "uzprogrammē spēli 8 stundās" un šobrīd tiek aktīvi attīstīts). Tagad manām CrossFire videoplatēm būs, ko darīt (joks)!
Mmm, un vēl derētu nozagt Noitu Love 2, ļoti jau nu man tās bildes atsauca atmiņā pie Metal Slug divpleijera pavadītās patīkamās (pus)stundas.
zibenstakaiekomentēt

Komentiņi:
Kas:[info]elfz
Cikos:2008. gada 28. Snovembris plkst. 23:17
(zibenstaka)
Tā patīkamā sajūta, kad iegādājies kādu aizķerošu indie spēli — un iegādājies viņu ne jau tāpēc, ka kaut kādi godīguma principi, vai torentā nevar atrast, bet tieši kā sirsnīgu paldiesu un uzsitienu uz pleca izstrādātājiem — es domāju, tā sajūta ir pilnīgi savādāka, intīmāka un apmierinošāka, nekā tiem, kas uz pirātismu šķoba īpaši drūmu seju, runā par DRM, autortiesībām, un spēles principiāli tikai pērk, un tamlīdzīgi.

Man patiktu domāt, ka arī tiem izstrādātājiem, kuriem ir tikusi mana naudiņa, no tās ir kļuvis īpaši siltāk. Kaut vai pēkšņas, netipiski garšīgas pusdienu deserta bulciņas veidā.
Kas:[info]phz
Cikos:2008. gada 5. Vecembris plkst. 12:14
(zibenstaka)
Zelta vārdi!

Lai arī atbalstāmi būtu arī visi darbarūķi, kas strādājuši lielajos kombinātos pie AAA kalibra spēlēm, tomēr birokrātiskais siets, kurā nosēžas mana naudiņa, laupa tevis minētās labās sajūtas kripatiņu gan man, gan droši vien arī viņiem.