PHz superblociņš - Caps meklē atkal [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Caps meklē atkal [2018-01-05|10:15]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tagi|]

Vēl viņiem tur ir Sony MDR-7506 austiņas, bet tās man točna nevajag, man patīk manas V-veida Beyerdynamic ar brīnišķi mīksto samtiņu. Tā Sony briesmīgā zilā «Professional» uzlīme laikam ir domāta, lai ļaudis nespertu ausis no studijām?
zibenstakaiekomentēt

Komentiņi:
Kas:[info]santech
Cikos:2018. gada 5. Januvāris plkst. 10:33
(zibenstaka)
pastāsti, lūdzu, savu viedokli par kaut ko šādu: Beyerdynamic CUSTOM ONE PRO PLUS
vai lolirverc vai lolnauverc
meklēju austiņas, kas izskatās neitrāli, bet pārsit skaņu no ielas bruģi dragājošiem kraviniekiem lietainā vakarā. skaņas avots - smartfons. tur kaut kādi ōmi pretestības jāskatās laikam, vai ne? vakar ar Rotaļu Biedra vecām sonī pastaigājos un likās ļoti klusi no mana telefona.
[User Picture]
Kas:[info]phz
Cikos:2018. gada 5. Januvāris plkst. 12:08
(zibenstaka)
Jā, mobilajām ausīm parasti ir 32 vai mazāk omi, tad ir universālās ar 60-80 un stacionārajām studijas no 100 uz augšu. Šīm ir 16, tātad kā radītas smārtfōnam.

Neesmu baigais ausu spečuks, bet, ja pareizi saprotu, tad tam CUSTOM ONE PRO PLUS vajadzētu būt līdzīgai (bet bišķi sliktākai) skaņai kā DT 770 32 omu versijai, un vēl plusiņš, ka basu daudzumu var pats pieregulēt. Un plusiņš, ka nomaināms vads. Mīnusiņš - ka tikpat dārgas.
Tā kā 32 un 80 omu DT 770 pēc skaņas diezgan atšķiroties, tad mana pieredze ar 80 omīgajām tev laikam īsti nenoderēs. No manām katrā ziņā var izdabūt ļoti skaistus un dziļus basus, par pārējo arī nesūdzos.
Ja tās CUSTOM ONE PRO PLUS kaut kur dabā ir pieejamas, tad noteikti izmēģini - būs uzreiz priekšstats gan par skaņu, gan par ērtumu. Tās ausis tomēr ir diezgan lielas (spriežu pēc savām), un nezinu, cik labi staigājot turas uz galvas, neesmu mēģinājis.
Ja nav pieejamas, tad vari aiziet uz T-Studio veikaliņu Ģertrūdes ielā 2, kuru vada ļoti atsaucīgs džeks un tur DT 770/32 var uz vietas paklausīties/pačamdīt - būs priekšstats par ērtumu un aptuvens par skaņu.

Bet senos laikos, kad daudz pārvietojos ar sabiedrisko transportu, man bija Sennheiser HD-25, kuras es atzīstu par ideālām ausīm mobilai mūzikas baudīšanai - mazas, vieglas, uz galvas turas ideāli, lieliski slāpē kravinieku un tramvaju skaņas, ir skaļas no jebkādiem mobiliem aparātiem un skaņai nevar piesieties. Vienīgais mīnuss - tā kā tās ir uz-auss, nevis apkārt-ausij, tad, ilgas stundas no vietas valkājot, varētu sākt spiest. Maksā tikpat, cik Beyerdynamic, tā kā tas ir mans ieteikums.
Kas:[info]santech
Cikos:2018. gada 5. Januvāris plkst. 12:14
(zibenstaka)
thnxz. ieteiktais Seneiser tomēr maziņas. tendēšos uz over-ear. tās custom one es savā darbā varu dabūt pa apmēram sotaku, bet nezinu vēl vai ir vērts. varbūt tomēr mēģināšu. jo ceru, ka arī pie kompa tādas noderēs kad ss siberia v2 beidzot nobruks. ir doma arī par hyperx cloud vai qpad qh slēgtajām. bet laikam labāk piemaksāt un paņemt uz ilgāku laiku. it īpaši, ja uz beyerdynamic kastes un ausīm rakstīts made in Germany
[User Picture]
Kas:[info]phz
Cikos:2018. gada 5. Januvāris plkst. 12:24
(zibenstaka)
Nu par 100, domāju, ir vērts :) Atliek vai nu notestēt vai arī lasīt recenzijas, līdz rodas pārliecība (kā manā gadījumā).

Starp citu, tās abas tevis minētās geimeru ausis esot rebrendotas Takstar Pro 80, kas, savukārt, ir ķīniešu Beyerdynamic klons :) Laikam diezgan labs klons, bet nu oriģināls jebkurā gadījumā būs labāks.
https://www.reddit.com/r/headphones/comments/49y534/why_are_all_the_popular_gaming_headsets_garbage/
Kas:[info]santech
Cikos:2018. gada 5. Januvāris plkst. 12:50
(zibenstaka)
O! Par Takstar posmu nezināju. Tikai ka no Beyerdynamic cēlās Qpad un no tā Cloud.
Palasīšu reditu, jā.
Kas:[info]9h8p26gv
Cikos:2018. gada 5. Januvāris plkst. 21:25
(zibenstaka)
Ir aizdomas, ka 7506 ir vēl daudzās citās radio (un ne tikai) studijās.