PHz superblociņš - Komentiņa rakstīšana [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

2018-01-05|12:08

phz
Jā, mobilajām ausīm parasti ir 32 vai mazāk omi, tad ir universālās ar 60-80 un stacionārajām studijas no 100 uz augšu. Šīm ir 16, tātad kā radītas smārtfōnam.

Neesmu baigais ausu spečuks, bet, ja pareizi saprotu, tad tam CUSTOM ONE PRO PLUS vajadzētu būt līdzīgai (bet bišķi sliktākai) skaņai kā DT 770 32 omu versijai, un vēl plusiņš, ka basu daudzumu var pats pieregulēt. Un plusiņš, ka nomaināms vads. Mīnusiņš - ka tikpat dārgas.
Tā kā 32 un 80 omu DT 770 pēc skaņas diezgan atšķiroties, tad mana pieredze ar 80 omīgajām tev laikam īsti nenoderēs. No manām katrā ziņā var izdabūt ļoti skaistus un dziļus basus, par pārējo arī nesūdzos.
Ja tās CUSTOM ONE PRO PLUS kaut kur dabā ir pieejamas, tad noteikti izmēģini - būs uzreiz priekšstats gan par skaņu, gan par ērtumu. Tās ausis tomēr ir diezgan lielas (spriežu pēc savām), un nezinu, cik labi staigājot turas uz galvas, neesmu mēģinājis.
Ja nav pieejamas, tad vari aiziet uz T-Studio veikaliņu Ģertrūdes ielā 2, kuru vada ļoti atsaucīgs džeks un tur DT 770/32 var uz vietas paklausīties/pačamdīt - būs priekšstats par ērtumu un aptuvens par skaņu.

Bet senos laikos, kad daudz pārvietojos ar sabiedrisko transportu, man bija Sennheiser HD-25, kuras es atzīstu par ideālām ausīm mobilai mūzikas baudīšanai - mazas, vieglas, uz galvas turas ideāli, lieliski slāpē kravinieku un tramvaju skaņas, ir skaļas no jebkādiem mobiliem aparātiem un skaņai nevar piesieties. Vienīgais mīnuss - tā kā tās ir uz-auss, nevis apkārt-ausij, tad, ilgas stundas no vietas valkājot, varētu sākt spiest. Maksā tikpat, cik Beyerdynamic, tā kā tas ir mans ieteikums.
zibenstaka lasīt komentiņus

Atbildēt:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..