PHz superblociņš - Tut kakaja to nadpisj [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Tut kakaja to nadpisj [2008-02-07|18:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tagi|, , ]
[Oma: |creative]
[Mūzika |Goldfrapp - Little Bird]

Dzirdēto stilu glāzītei nu esmu piepilinājis elektrofolku. Goldfrapp mūzika mainās, bet balss fascinējums paliek. Elisonas G. mūzika iepriecēja arī «99 frankos», kas bija lielisks papildinājums grāmatai. Tagad knipis ar nozīmi «Hei, tu taču esi lasījis «99 frankus» un ««P» paaudzi»! Tas, ka tu sev šķieti imūns pret reklāmas industriju, tādu nepadara nabaga mājsaimnieci Lindu! Laiks rīkoties!» apziņas dibenplānā skan nedaudz skaļāk.

Lieliska ideja tīkla spēlei, kas izkonkurētu «Team Fortress» vienā atvēzienā:


STĀSTS:
Tētis peldas upē, novilcis savas ādas bikses. Viņa mazie dēlēni Tiks, Tīks un Triks krastā spēlē šarādes. Te piepeši pie vārda «kontracepcija» no upes izlien nēģis un sāk ēst tēta ādas bikses. Puikas ir sašutumā un nelūgto viesi aiz astes iemet atpakaļ upē. Šajā brīdī krastā izlien nēģu karapulka avangards. Brāļi saprot, ka viegli nebūs. Par laimi, piknika grozā ir pāris izēstas mammas gurķu burkas...

IZVĒRŠAS DARBĪBA:
1. komanda:
Tētis - peldas upē, pelna stila punktus (krastā netiek, jo tur norisinās kauja)
Tiks - sit nēģus (apdullina uz neilgu laiciņu, pa kuru tos jāpaspēj iemarinēt, pretējā gadījumā biksēm draud briesmas)
Tīks - sit nēģus/nes nēģus
Triks - marinē nēģus

2. komanda:
50 NĒĢI - grauž ādas bikses un sagrauzto nes atvemt virsaitim.
PAPILDINĀTS: Nēģi ir vienādi un daudz, taču ar ļoti noderīgu iespēju sakombinēties pa vairākiem kopā un radīt dažādas kaujas ierīces (jo vairāk nēģu, jo spēcīgāks rezultāts), piemēram, pieci nēģi var piesūkties viens otram pie dibena un izveidot virvi, ar ko sasiet kareivīgos dēlēnus, divi nēģi - izveidot īsāku virvi, ar ko sasiet diviem brāļiem kopā kājas un ierobežot viņu kustības spējas, nemaz nerunājot par maģiskajām nēģu prizmām, tetraedriem un galveno superpaņēmienu - HIPERKUBU.

Saimnieciskie elementi -
1. komanda par stila punktiem var nopelnīt apkārtējo atpūtnieku uzmanību, kas ierodoties laipni piedāvā apmainīt marinētos nēģus pret ko noderīgāku (tukšajām burkām, garākiem sitamajiem, aksesuāriem tētim).
2. komandai, savukārt, galvenā valūta ir ādas bikšu fragmenti, kurus jānogādā upes dibenā Nēģim - Alķīmiķim. Alķīmijas rezultātā var tikt pie labāka piesūcekņa (ātrākas bikšu graušanas) vai garākas astes (ātruma).

Protams, neiztikt bez dažādiem spēles gaitu ietekmējošiem artefaktiem, piem., dermatīna jakas tētim, ar kuras palīdzību viņš var doties krastā breikdānsot, vienlaicīgi nospiežot nēģus un gūstot 2x stila punktus, vai maskēšanās kroņiem nēģiem, kas liek dēliem tos uzskatīt par zalkšiem un maldu rezultātā ielaisties visai draudzīgās attiecībās.

Uzvaras nosacījumi -
bez šaubām, vai nu nograuztas bikses, vai nosisti iemarinēti visi nēģi.

Vēl jāizdomā dažas nianses, piem., 2D vai 3D (laikam labāk 3), vai nosistie nēģi paliek beigti (marinēti) vai atdzimstas Nēģa - Alķīmiķa laboratorijā u.t.t.., bet citādi Indago var saturēties.
zibenstakaiekomentēt

Komentiņi:
[User Picture]
Kas:[info]martcore
Cikos:2008. gada 7. Bebruāris plkst. 19:33
(zibenstaka)
izcili!
Kas:[info]phz
Cikos:2008. gada 7. Bebruāris plkst. 19:52
(zibenstaka)
Pārlasīju un pamanīju, ka 1. komandai ir negodīga priekšrocība iespēju daudzveidības ziņā, tāpēc pievienoju nēģu kombinēšanas iespēju (kā-gan-es-par-to-uzreiz-neiedomājos, ha)
[User Picture]
Kas:[info]martcore
Cikos:2008. gada 7. Bebruāris plkst. 20:12
(zibenstaka)
un vēl ELEKTRISKIE ZUŠI!
Kas:[info]phz
Cikos:2008. gada 7. Bebruāris plkst. 20:19
(zibenstaka)
OO JĀĀ! Man jau bija doma par hiperkubu kā teleportu, kas caur 4. dimensiju ieteleportē graujošus papildspēkus, un ELEKTRISKO ZUŠU ARMIJA izklausās labi :)

P.S. Varētu pievienot mūzikla elementu (šovmenis tētis, galu galā, jau ir) - ieteleportējas elektriskie zuši ar cilindriem, spieķīšiem un laķenēm, unisonā izpilda kādu stepa gabalu un tad aiziet ULTRA VIOLENCE!