PHz superblociņš - Gribam zināt [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Gribam zināt [2015-03-23|23:03]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
zibenstakaiekomentēt

Komentiņi:
Kas:[info]po
Cikos:2015. gada 24. Spamarts plkst. 12:02
(zibenstaka)
Bērni ir gudrākā sabiedrības daļa (diemžēl). Viņi savu nezināšanu un bailes vēl nav pārvērtuši par Svēto Patiesību.

Jehova ir/bija psihopāts, par to nav šaubu. Tāpēc arī viņu tā biedē tas, ka cilvēki varētu sākt domāt tikumiskās (morālās) kategorijās, kļūt atbildīgi par savām izvēlēm, saprast un izvēlēties lietas.
Starp citu, mūsdienu pasauli arī pārvalda psihopāti, kas lielā mērā paskaidro to, kāpēc lielais vairums cilvēku ir deģenerāti, morāli un emocionāli kropļi bez jebkādas labā/ļaunā apjausmas. Cilvēki labprātāk tic pārprastai (nesaprastai) augstākās apziņas versijai, uzstājot, ka "nav laba un ļauna", nemaz nesaprotot, ko nozīmē šie viņu lietotie vārdi. Ļaunums būtībā ir mūsdienu morāles standarts, jo tas neprasa nekādu disciplīnu, nekādu kritisko domāšanu, nekādu izvēli. "Labs ir tas, kas man patīk, un man patīk tas, kas mani netraucē." Ja Doma laukumā uzrastos laba un ļauna atzīšanas koks, cilvēki to nocirstu un izmestu Daugavā, un nekavējoties atgrieztos pie ekrāniem, kuros mūsdienu Jehovas analogi apvārdo muļķus sev izdevīgos veidos, uzturot to pašu bezapziņas stāvokli, kādā Tas Kungs cilvēkam ļāvis dzīvot Ēdenes dārzā.
[User Picture]
Kas:[info]phz
Cikos:2015. gada 25. Spamarts plkst. 00:28
(zibenstaka)
Vārdu sakot, pie varas ir tie, kas nevar atšķirt labo no ļaunā, bet pārējie vienkārši negrib - līdz ar to morālā krīze un viss slikti. Ko darīt? Pie atbildes bez iedziļināšanās (iecienītā dzēriena kausā vai tēmā) laikam netikt.