21 September 2007 @ 12:10 pm
 
Mums gāze beigusies. Jaunu balonu varētu nopirkt pēc šodienas. Laikam jau rīt, varbūt pat tikai parīt. Ēst kaut ko var arī mikroviļņos uztaisīt. Bet Laurai... Nu pierasts mums ēst pašgatavotus ēdienus. Pusdienās parasti sautējums, vakardienas kartupeļiar mērcīti, vai zupa. Nu tā. Bet tagad nopirku veikalā gatavo HIpp biezeni. nu fuj, pē, kaka. Smird kā atver burciņu. masa izskatās pēc atlasitiem vēmekļiem un attiecīgi garšo. Veee :((( Laurai, protams, tādas ekstras arī negaršo. Tā nu pusdienās apēda launagu - putru ar ievārījumu.
Bet vispār - vai tiešām visa tā burciņapaik air tik pretīga? izņemot saldos biezenīšus. CIk man gadījies pirkt un dažādu firmu, dažādam vecumam paredzētās burciņas, visas kā viena - pretīgas. Manas un Lauras prāt, protams.
 
 
( Post a new comment )
Lyr[info]lyrfeel on September 27th, 2007 - 01:19 am
Sen jau tā darītu, bet nav jau tā blendera man :/

Skatīšos, kur un kā lai nopērk beidzot... Ar karotīti nekas labs nesanāk.

Putru šodien iedevu pavisam savādu - kukurūzas. Bez cukura, bez glutēna, bez piena, bez nekā... Garšo arī pēc nekā... Bet tur kukurūza ir un kaut kādi probiotiķi... laikam laba! 8]] Īsti mazajam negaršoja, rādīja "pļļurkšš", nevis "am, am". Bet iemānīju visu porciju
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on September 27th, 2007 - 01:24 am
man tēvs nopirka lielo blenderi (kur kokteiļus var taisīt). taču tas, manā skatījumā, nav ērts piramjām putriņām, biezenīšiem. Veičos var nopikrt tādus portatīvos blenderīšus - kāts un galā tas mikserītis, kas griežas. zem 10Ls pat var atrast. protams, navnekādi ūber krutie utt, bet bērna vajadzībām varētu būt ok. es pat pie sevis ndoomāju, ka man tāds būtu labāk noderējis.
a spaidi ar dakšu :D
un veco slaikos, caur marli spieda, kasīja, rīvēja. es ar pamēģināju - ķēpa, bet var.
(Reply) (Parent) (Link)