05 September 2006 @ 02:12 pm
 
šorīt no rīta bija jādodas veikt galviņas sonogrāfiju. Ejam lejā, nesot Lauru kulbiņā, bet, nonākot 1 stāvā, redzam, ka ratu nav! Garāmejošais vīrietis vēl nokomtēja, ka ir nu gan cūcība ratus zagt! Nu ko, sauksim taksi- izejam laukā no kāpņutelpas un ieraudzījām mūsu ratus: vakardien pēc pastaigas uzreiz tos neiestūmām un pēc tam galīgi aizmirsās :D Lūk, kādi mēs aizmāršas :) Aizejot līdz pilsētia bijām jau nobumbulējuši laiku un izvļeējos atlikušo pusceļu līdz poliklīnkai braukt ar taksi. Taksists ir labais onka - tagad mums ir vizītkarte un viņš 1ls mums parādā. Ja vajdzēs, brauksim tikai ar šito onku, prieks komunikēt! Un, nākot no poliklīnikas, nopirku nu ļooooti smukas 3 gladiolas. tagad tās stāv vāzē un iepriecina mani katru reizi, kā uz tām paskatos! :)







 
 
( Post a new comment )
honeybee: saruna[info]honeybee on September 5th, 2006 - 04:25 pm
Un bērnam ar galvu viss kārtībā, vai ne?
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on September 5th, 2006 - 04:28 pm
jap! Bet laikam no tā kritiena ir pamatīgi sabijusies, jo tagad ir daudz jūtīgāka uz satricinājumiem un pati no sevis mēdz pēkšņi un pamatīgi nobīties. Bet gan ar laiku tas pāries.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
honeybee: saruna[info]honeybee on September 6th, 2006 - 08:19 am
Protams, pāries.
Es tavā vietā, protams, nospriestu, ka viņa ir nobijusies no pārmērīgas uzturēšanās slimnīcā un ārstu kabinetos, bet tas nu tā :P ;)
(Reply) (Parent) (Link)
Lyr: domaces[info]lyrfeel on September 12th, 2006 - 10:55 am
Tas labums no tā ļaunuma varētu būt tāds, ka tagad viņa pati augot būs piesardzīgāka, intuitīvi. Tagad vēl maziņa dikti un bez mammas vērīgā skatiena tāpat neiztikt, bet vēlāk, kad sāks patstāvīgāk daboties un audzināties, tad vienkārši neskries pa taisno ar galvu sienā vai pa taisno zemē, zemapziņā atceroties, ka tas var beigties ar "auč" un izbīli :)
(Reply) (Parent) (Link)