16 March 2005 @ 11:28 am
 
ā un jā - šī rīta redzes sajūta: piena cilvēks. Dzeltenā piena pakā dzīvo piena cilvēks. Viņš ir krāsains, viņš ir ielocījies piean pakā tā, ka es avru redzēt tikai pa atvērto pakas galu viņa skaustu un noliekto galvu. Skausts ir koši dzeltenā krāsā, ar pāris zilām līnijām vairāk jau uz muguras pusi. Kā var noprast piena cilvēks ir viscaur krāsains. Dominē dzeltens + zils + brūns. Un ap viņu ir baltas krāsas sajūta.

Aizmigu ap 5:30. Pamodos aptuveni 7:00 un sajūta bija, ka ir jau kādi 11-12, tik labi izgulējusies jutos. Jocīgi, ka var justies tik labi un vēl pats pamosties pēc tik īsa gulēšanas brīža.
 
 
( Post a new comment )
markizs[info]markizs on March 16th, 2005 - 12:32 pm
dažreiz tā gadās ka pa pusstundu izgulies. gribētos zināt to mehānismu, kamdēļ tas tā notiekās - lai varētu sakārtot savu dienas ritmu tā ka pietiek teiksim ar 6 stundām mkiega. mmm tik daudz laika vēl būtu ko varētu izmantot lietderīgi.
(Reply) (Link)
[info]knjope on March 16th, 2005 - 05:15 pm
kaut kur izlasiju,ka cilvekam vajag 30 minutes miega, lai visnh justos izguleejies. vienmer liku modinataju uz 30 min, nekad neizgulejos. Tagad aizgaju gulet, lai guletu ilgi, pamodos peec 30 minutem un juutos izgulejusies.
\zinaatniskie atlājumi ir tiiraa nejaushiiba/
(Reply) (Link)
snark[info]snark on March 17th, 2005 - 12:40 am
ir lasīts (vai dzirdēts, vai arī redzēts) - neatceros, kur - ka pēc hašiša un mušmiru ādu maisījuma smēķēšanas pietiek ar pāris stundām miega, lai viegli pamostos, sajustos labi, un (kas ir neiedomājami, bet tā stāv rakstīts hronikās) aptuveni diennakti vēlētu tikai labu visai cilvēcei.
(Reply) (Link)