02 March 2005 @ 02:53 pm
 
bangas. vētra. vēss vējš un plandojošas drēbes.
tīrība.

uzkāpt un krist. un atkal un atkal...
 
 
Noskaņojums: spēcīgs
Skan: Joe Cocker - Unchain My Heart
 
 
( Post a new comment )
phoenix[info]phoenix on March 3rd, 2005 - 12:13 pm
niiidomāju gan, ka esmu kaukāda izredzētā. Es domāju, ka mēs katrs vai nu redzam, vai dzirdam. Atkarībā no tā, vai mums spēcīgāk iztiekta dzirdes, vai redzes atmiņas. Doma ir tāda, ka mūsu apziņas backgroundā visu laiku notiek rosība, tikai mēs esam pie tā tik ļoti pieraduši, ka nefiskējam. Atbrīvotības mirkļos to var sajust. vai arī tad, kad esam ar to saraduši un mākam pieslēgties šim backgroundam. ir visai forši, kad tu mierā sēdi, pīpē un gluži kā tādā filmā ar interesi vēro, kādi diapozitīvi visu laiku acu priekšā mainās. Ne jau viņus fiziski redz, bet tā - ar iekšējo sajūtu, redzi, nemāku paskadirot. Līdzīgi kā sapņot nomodā bez savas ķermeniskās izjūtas redzamajā notikumā. Ir interesanti pašam. Šķiet, ka var vērot, ko mana apziņa, zemapziņa/bezapziņa dara, kamēr netiek konttrolēta ar konkrētām koamndām.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Darky[info]dark on March 4th, 2005 - 05:48 pm
izlasot Tevis rakstiito, odas secinaajums, ka Tu tomeer esi izredzeeta -- jo tev ir speeciiga shii apzinas un zemapzinas kontroleeshanas speeja. Nenoliedz, pat , ja man nav taisniiba. Tas tachu ir skaisti -- buut izredzeetam, pat , ja tie ir meli, vai ne taa.

Tavs lietotaajvaards nezin kaapeec asocieejas ar kaadu retu putnu sugas nosaukumu --
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on March 6th, 2005 - 04:48 pm
ir tas skaisti. bet nedrikst jau pārāk ļoti sev acis ar medu aizliet. :)
un lietotājvārds ar šo putnu ir saistīts vistiešākajā veidā. es esmu no tiem, kas ik pa brīdim nomirst, lai atdzimtu vēl spēcīgāki un skaistāki. ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Darky[info]dark on March 6th, 2005 - 09:48 pm
dzimstot mirsim no jauna - teica mācītājs vīram, kuram neizdosies palikt dzīvam ..

(Reply) (Parent) (Link)