28 February 2005 @ 02:27 pm
 
zemāk esošais apraksts par kādu no mūsu pašu izpildītājiem. :) Un jātiec, ka pat joprojām viņi rada tādas pašas asociācijas. Tagad gan varbūt lietotu vārdu bezapziņa vārda zemapziņa vietā. bet vispār tas teksts tapa mirklī, nedomājot. rakstot, mēģinot aprasktīt vizuālo redzējumu, cenšoties tikt līdzi skaņai.

"Kliedz, sarunājas ar zemapziņu. Spēlējās ar atlikušo cilvēcību, nosoda to. Ataino egoismu un netīrību dvēselēs, nenosoda, tikai pasaka, kā jūtas Tava zemapziņa. Nepretendē uz atzinību. Sēž Tavas apziņas stūrītī un sarunājas ar Tevi apejot Tavu atļauju. Sēž kā vājprāta istabā - kailā, bez tapetēm. Aukstā. Jā, istabai arī ir auksti. Baltas sienas. Kaila spuldze ar riebīgu, dzeltenu gaismu. Dzelzs gulta, restots logs. Klusums. Tu sēdi, nē esi ierāvies stūrī. Ceļus piespiedis pie sejas, acis iedūris grīdā. Auksts. Sienas pārāk baltas, tās atgrūž tās pūš vientulību, bailes. Nevar paslēpties. No sevis, no domām. Kāds runā, neatlaidīgi, patiesi, negribu klausīties. Kā tas kāds to var? KĀ DRĪKST?. Aizbāzt ausis, sist galvu pret galvu. Šizofrēnija.
Nesāp. Nevar izdzēs to balsi. Viņa māca. Viņa pavēl. Nevar pastiept roku un sažņaugt runātāju aiz rīkles un vardarbīgi izsist no viņa vēlmi komandēt apziņu. NEVAR!!! NEEEEEEEEE, liecies mierā, atstājies. Cilvēks ieskrien logā, ieķeras restēs, kliedz, veltīgi. Balss turpina runāt. Apziņas parazīti ir šāda balss...neredzi, nejūti, pat nedzirdi, viņi nerunā, nedzied uz skaņu, bet uz zemapziņu un mūsu katra slēpto sirdsapziņu.

Parāda niecību un tajā pašā laikā katra atsevišķa indivīda sāpes, pārdzīvojumus ataino tik personiski, ka rada emocijas pat paviršos klausītājos. Bet klausītājiem ir jāspēj vispirms pieņemt šo personiskās dvēseles analīzes stilu. Jebkura skaņa, jebkurš vārds baksta smadzenes, sajūta, ka būtu es nosēdināta tumšā telpā, kur pret mani pavērsti prožektori un kāds pastiprinātājā iekliedz vārdus, psiho seanss pašam ar sevi.

Murgs. Murgs, purvs, akacis, kas turpina raut un raut ... balsis, kas runā mūsu zemapziņas vietā. Neaizbēgt. Fascinējošs, hipnotizējošs spēks.

phoenix// 23. jan, 03."
 
 
Skan: G/G Apzinas Paraziti - Caurspidigs vajprats
 
 
( Post a new comment )
[info]kilgors_trauts on February 28th, 2005 - 02:41 pm
brummm.......
(Reply) (Link)
[info]joke on February 28th, 2005 - 05:05 pm
visu vagaj uztvert savaadaak.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 28th, 2005 - 05:12 pm
a es visu ljoti dazhaadi uztveru ;]
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]joke on February 28th, 2005 - 05:33 pm
tas ir labi! tas priecee! Tu nepazudiisi!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 28th, 2005 - 05:35 pm
je jee jeee!!!!!
:))))
a patiesiibaa jaa, es buushu!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Darky[info]dark on March 1st, 2005 - 12:01 am
esmu iespiests stūrī, nevaru iziet plašākā tēlpā, lai iekapmtu atlikušo svaigo gaisu - reiz pa reizēm tā mēdz notikt, liekot domāt par to kam tev būtu jābūt patiesībā - šī ir tāda reize, tik negribas domāt, tāpēc tupu pie datora, savu lapu atskatījies, draugu lapas atskatījies, plašā interneta gūzmas čuras sarijas, iemetu galvu kataloga sarakstā, iekļūstu baltā pasaulē -tavā - lasu, lasu, smaidu - kaut kur sen biju ko tādu dzirdējis, bet laidu gar ausi, tagad gribas teikt -- paldies tev par šiem vārdiem ...

ar cieņu, gints rētihs

ticēt, neticēt, vērts, nav vērts, bet ne jau visu nosaka vārdi, kaut gan tagad nemaz tā neliekas
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on March 1st, 2005 - 12:06 pm
;)

vārdiem ir ārkārtīgs spēks. Būtiskākās lietas ir jāmēģina nokārtot ar sajūtām. Vienkārši tāpēc, ka nu jau viss ir pārāk aptraipīts un dažāds. turklāt katrs no mums visu redz savādāk, tikai izjūtās var vienoties. nu nez, katram jau tas savādāk. man tas ir tā.

vārdi ir patmīlībai, bet ne patiesībai. vārdi ir ierocis un dziedinātājs. ar vārdiem var iznīcināt un celt. Vārdi tiek šķaidīti un mētāti pa labi un pa kreisi. Lai nebūtu jāanalizē un jāķidā, ir jāsajūt ;) ne jāsaka. :)

bum bum :)

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Darky[info]dark on March 2nd, 2005 - 12:06 pm
vārdiem spēks tie baro gribi vai negribi tie bāžas rīklē vēlas būt pamatīgi sagremoti un norīti lai spētu dziļāk nogulsnēties prāta saknē

nepatīkami, ka mums ir tāds spēks, bet ne jau tas ir vienīgais, -
ko nu par to, -
tikai dēļ šiem vārdiem, dēļ iespējas tos izteikt, dēļ vajadzības tos izteikt, lai gan bieži vien trūkt pamatojuma, un tad esi ierindots starp mēmajiem ūdeņiem, - pastāv Apziņas parazīti, pastāv Sviesta Ciba (sašaurinot redzesloku, jo citādāk nepietiktu laika un vietas visu uzrakstīt un pēc tam to visu izlasīt -)

"vārdi ir patmīlībai un nevis patiesībai" - kā šī atziņa dzen bezdibenī, liek savilkties kaut kam sirdī, sajūtot sāpes. Apziņas un zempaziņas vārdi kā saujauktas dimensijas vandās pa galvu - šurp turp - bezsakarīgi metot virspusē tikai sajūtas (kuras nespēj formulēties, līdz ar to ir ļot daudz apkārtējo, kas nesaprot, vai negrib izlikties, ka saprot, kas ar nav vajadzīgs --

pierē krokas mazinās, lasot Tavus vārdus par pirmo ierakstu - tas ir daudz, lai ar var likties, ka sīka vienība ...
tas tiesa, ar vārdiem var iznīcināt un celt -- Tu ar saviem vārdiem -- tiem vārdiem -- cēli, par to vēreiz paldies --

viens stāvs vairāk mājai, tik žēl, ka nav pamatu, bet, ja būs lemt, būs arī tie ...


lai tev silti,- teica onka un aizgāja aiz stūra ļauties nāves skavām (tas bija viņa pēdējais labais vārds, -lai tev silti ...


(Reply) (Parent) (Link)