02 February 2005 @ 02:11 pm
 
muusu starpaa (SC) ir pirmais mirushas ([info]cubrix)i! tagad visai SC buutu jaaiet uz beereem?

//ja izklausos ironiska, ta nav, ja izklasuos vienaldziiga - taa ir. Un veel man tas teishaam shkjiet sava zinjaa interesanti - SC tomeer ir taada liela kauakada,nu, saime? Un viens no siis saimes, lai arii ne-paziistams ar visiem paareejiem saimes locekljiem, vairs naff.

//tiem, kas vinjam arii dziives draugi ir viena sizjutas, bet tiem, kam vinsjh ir tikai virtuaals teel s- tas ir savaadaak. man laikam veel savaadaak.

upd://johaidii - a smuks puika bijis :] hh
 
 
( Post a new comment )
phoenix[info]phoenix on February 2nd, 2005 - 02:23 pm
hhh.
man jau likaas, kaa taa tas tiks uztverts. un veel es gaidu, kas tagad atfriendosies.

bet ja pilniigi nopietni - ko amn dariit? man ats ir pilniigi sveshs cilveeks. es apt nezinaaju, ak atads juzueris ira! vai tad tu arii nenormaalis eero par kauakadiem aafrikaanju mirstosahjiem mazuliishiem? nee!
jaa, es saprotu vinja tuviniekus, draugus, un taa taalaak. es arii neko nesaku un nesmejos par shii cilvekea naavi. vienkaarshi shii ir SC. Un, ko lai es daru, aj man ienaaca praataa shii doma par to, kaa tas izskataas SC ieksheejajaas atttieciibas. taada kaa jauna faaze kas sasniegta. SC , gribi to vai negribi, ir kaa dziivs organisms.

Es neliekuljoju, man ir viebnlga. bet tiaki taapeec, ka man nav neakadu sajuutu/atminju/inforamacijas sasitiibaa ar sho cilveeku. ja buutu - buutu savaadaak.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
honeybee[info]honeybee on February 2nd, 2005 - 02:30 pm
imho tev ir pilnīgi normāla attieksme. un paust šo attieksmi arī ir normāli. (tas tā, lai tu zini vismaz vienu cilvēku, kas tevi nenosoda da i neredz, par ko nosodīt.)
(Reply) (Parent) (Link)
anti: atkal es[info]antikrists on February 2nd, 2005 - 03:40 pm
pievienojos [info]honeybee. tava attieksme ir normāla un saprotama - tas ir labāk nekā tukša liekulība. protams, var jau neteikt vispār neko un klusēt (kas itkā būtu labākais varianst), bet neviens tak teu nevar aizliegt izteikt savu viedokli :]
(Reply) (Parent) (Link)
[info]simphonia on February 2nd, 2005 - 04:29 pm
aha, pievienojos visiem augstaakminetajiem:)
protams zheel cilveeka.. bet.. mees vinu nepazinaam..
[nerunaju par tiem,kas pazist, un kam tas ir saapigi..]
(Reply) (Parent) (Link)