04 April 2004 @ 06:26 pm
 
Čau!
mana zaglja gaitas
ieteikumi aatra un leeta (saakot no vismaz 2mb pa padsmit latiem meenesii) interneta ievilkshanai centraa (teerbatas/blaumanja rajons).?
 
 
( Post a new comment )
[info]arch on April 4th, 2004 - 06:32 pm
Kaadu dienu pamatiigaak piekjershos Tavam blogam .. ;) tam otram!
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 4th, 2004 - 06:34 pm
chau :)))
piekjersies manai atminju kraatuvei? nu jaa, tur tieshaam laikam vajag izdaliit atsevishkju laiku - rakstu reti, bet gari :))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]arch on April 4th, 2004 - 06:37 pm
man tas ir interesanti - vieniig tagad skrienu bik prom un zheel pasham, ka iisti nevaru piekjerties ;) nekas - nekur jau nepazudiis cerams ;)
(Reply) (Parent) (Link)
Uzmanību, viss šeit lasāmais ir autora fantāzija.[info]ulvs on April 4th, 2004 - 07:48 pm
ak dies', kaa man patika/patiktu tu, tikai 'vecajaa formaa', kaa zagliiga pusaugu meitene, kurai patiik adrenaliins un alkohols ;D
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 4th, 2004 - 08:19 pm
:D
Es tak teicu, ka Tu mani nemaz nepaziisti. =P
Un adrenaliins man patiik joprojaam. Tikai ir atshkjiriiba uz kaa pamata tas tiek ieguuts. tajaa vecumaa var par daudz ko neaizdomaaties, neuztraukties, tagad ir citi nosaciijumi. bet vienmeer esmu centusies "nespeeleet uz citiem", t.i., neizmantot citus ljaunpraatiigi, lai pashai buutu adrenaliins. A tas ap to zagshanu - jau teicu, tur ir cilveeki, kam jaaseko liidz, un ja neseko - pashi vainiigi. Bez tam, tolaik man veel nebiaj 18, arii sekas tad vareeja buut ne tik taalejoshas :)

Un sevii ieskatoties, varu tev pateikt, ka tas viss arii manii veel ir. Tikai nav kur shobriid tam visam izpausties. Vide, atbildiiba, daudz kas maina cilveeka virseejo kaartu, bet ne pamatus. Pilniigi iespeejams, ka atbilstoshos apstaakljos tas viss naaktu laukaa. bet nedomaaju gan, ka shii briizha apstaaklji ir tam piemeeroti :D
Jaaiziet cauri ljoti ljoti daudz kam cauri, lai vecumdienaas vareetu izveeleeties modeli, pie kura pietureeties :D

Ar tevi buus taapat. tagad pablajusi, paardiisies un tad nobreidiisi. taa vai citaadi, bet izmainjas buus. Galvenasi, ak iekshaa paleic taads kaads esi, aareeja seja un uzvediiba visiem pamainaas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Uzmanību, viss šeit lasāmais ir autora fantāzija.[info]ulvs on April 4th, 2004 - 08:49 pm
luudzams, vairs NEAKAD neizsakies par mani, jo tu NEPAZIISTI mani :)

es sacereeju dziesminju: (pavisam vienkaarsha)
3/4
taa daa daaa, daaa daa taa

I'll get the napalm, you'll get the cannon
I'll make the weapons
For us to destroy order

We shall be the end, of all man-kind
Destruction, Chaos, Fear- our blood of mental freedom
Yeah, kick, break, burn- destruction is the verdict of world's order...

P.S.
So, phoenix, kad nodarbosimies ar vandaalismu? :)
(Reply) (Parent) (Link)
Klementīne[info]aminoskaabe on April 4th, 2004 - 08:02 pm
tas laikam būs tas gudri sauktais "pusaudža maksimālisms".
Njā, man ar sanāca pazaglēties, bet laikam ne tik traki un es pamatā uzdarbojos, esot ārzemēs vai arī svešas pilsētās. Savā mazajā pāķu ciemā man tolaik spēcīgās kauna un bijīguma sajūtas uzdarbojās, kā nekā mamma un oma visu lielās paziņas...
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 4th, 2004 - 08:24 pm
njaa, man kaukaa tas, ka touzzinaat vareetu kauakadi cilveeki, iipashi neuztrauca. Bez tam mani draugi un daudzi arii citi jauniehsi nesasitiitaa veidaa par to jau zinaaja. Taa pat bija kaut kaada veida slava. Turklaat mamma daljeeji to arii zinaaja. A ko vinja vareeja pdariit? Pashausminaajas, pamoralizeeja un viss. Vai tad pashas beernu uz iecirkni suutiis? Turklaat vsinja jau zinaaja, ka man pashai galva liela.

Nez kaa viss buutu izveersies, ja es turpinaatu.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]mikish on April 4th, 2004 - 08:10 pm
Baaa, kad jau nokļuvi līdz iecirknim apstājies ehh, tas tā pat kā pauzi starp filmu iemest, me bija dzirdējis, ka tu no veikala spēri. ;) Vienīgais, ko esmu nospeeris no veikala ir keps, bet man nekādas emocijas tas neizraisīja un adrenalīnu arī neuzdeva, laikam jau biju pārliecināts, ka pārdevēja ;]], kas man acu priekšā stavēja to neredzēja ;D
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 4th, 2004 - 08:21 pm
:D
Vienkaarshi nebija gtik daudz laika rakstiit, lai pateiktu visu, kas naaca praataa. Bez tam, censhos tas rasktinjsu vairaak par teemaam rakstiit. Shitas bija par zagshanu, otrs buus par policiju, treshais par manu buchoshanos ar meiteni, kuru tu arii noteitki, ka zini, unt aa taalaak, taa taalaak. Pasahi interesanti. Ritkiigi. Ticu, ka citiem arii.
a kas ir keps?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]mikish on April 4th, 2004 - 09:08 pm
Keps ir tie apaļie, kurus sitām pret zemi un viens otram tos paspēlējām, toreiz kepiņi baigi labi sitās. Ā vēl mēs viņas par fiškām saucām. UN bija pat izdevies dažam labam, tos mazos kartona gabaliņus iemainīt pret īstu, krutu, asu, stilīgu nazi.
(Reply) (Parent) (Link)
Princese Zeltīte[info]elina on April 4th, 2004 - 10:45 pm
interesanti, interesanti ;)
(Reply) (Link)