Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2005-04-10 15:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: Filosofisks :)

Ko žurnāli raksta sievietēm (ar komentāriem)
Kā noteikt, vai viņš vēl ir brīvs
«Princese»
Piektdiena, 8. aprīlis (2005)

Pirms kaismīga flirta fāzes ikviena sieviete labprāt vispirms vēlētos izdibināt, vai potenciālais partneris vēl ir brīvs (tātad dabūjams!). Kā gan to vislabāk noteikt? Izlasiet mūsu 10 ieteikumus!

1) Pievērsiet uzmanību zeltnesim. Ja uz pirksta pamanāt gaišāku svītru, tātad laulības gredzens noņemts tikai uz īsu brīdi.

- OK, bet pietiekami daudzi vispār gredzenus nenēsā.

2) Iedodiet vīrietim savu telefona numuru. Ja viņš to pierakstīs blociņā vai mobilajā, viņam acīmredzot nav jābaidās no okšķerējošas laulātās draudzenes.

- Pieraksta mobīlajā - OK, bet blociņu daudziem nemaz nav. Un var pierakstīt uz cigarešu paciņas, ja cita papīra līdzi nav, vai arī kādā elektroniskā piezīmju grāmatiņā, kur visi vārdi glabājas aiz paroles.

3) Pajautājiet vīrieša telefona numuru. Ja viņš jums iedos mobilā un arī mājas numuru, tas nozīmēs, ka viņa mājas mieru netraucēs arī jūsu zvani vēlu vakarā.

- Daudziem ir vairāki mobilie un mājās telefona nemaz nav.

4) Pievērsiet uzmanību vīrieša krekliem. Ja tie vienmēr ir perfekti izgludināti un tiem netrūkst ne podziņas, tas nozīmē, ka viņu uzticīgi aprūpē sieva.

- Varbūt vienkārši kārtīgs ;-) Ja ir sievietes, kas var saremontēt gludekli vai mašīnai riteni nomainīt, kāpēc lai nebūtu vīriešu, kas paši prot apģērbu izgludināt un pogas piešūt?

5) Vakarā īpaši skaisti uzposieties. Ja jūsu izraudzītais vīrietis jūsu izskatu attiecīgi nekomentēs, diezgan droši var apgalvot, ka viņš ir vecpuisis. Precēti vīrieši gan kaut ko tādu mēdz pamanīt (lielākoties gan citu sieviešu, nevis savu laulāto draudzeņu ārienē).

- Neko nenozīmē imho. Vienkārši ir vīrieši kas pamana, un ir citi, kas nepamana.

6) Vai vīrietis jums palīdz nomazgāt traukus? Tad nu gan iesakām jums uzmanīties: tas nav vecpuišu stilā. To parasti mēdz darīt precēti vīri (kad ciemojas pie citām sievietēm…).

- Grūti komentēt. Galu galā ir pietiekami daudz arī sieviešu, kas trauku mazgāšanu necieš ;-)

7) Vai jūsu potenciālais partneris zina daudz labu restorānu? Tad varat būt droša: viņš vēl ir brīvs. Jo precētiem diez vai ir pietiekami daudz laika un iespēju orientēties plašajā piedāvājumā, lai atrastu vietu, kur ir visomulīgāk.

- Var gadīties, ka viņš tomēr ir precējies, bet mājās viņam ēst nedod vai arī negaršo. Vai arī visās labajās vietās viņš jau ir bijis biznesa pusdienās ;-)

8) Vīrietis uzreiz neapsola jūs pavadīt pēc pāris nedēļām uz kādām viesībām? Esiet piesardzīgas! Tas varētu būt tips, kuram vispirms jāizdomā kāds ticams iegansts sievas modrības iemidzināšanai.

- Cilvēkam varbūt vienkārši ir intensīva dzīve, un laiks bieži vien ir saplānots uz priekšu.

9) Vai šis vīrietis ar jums kopā iet tikai uz kādu noteiktu restorānu? Tātad tas noteikti ir precēts vīrs, kurš labi zina, kur nesastaps nevienu, kas pazīst viņu un viņa sievu.

- Varbūt vienkārši garšo tur. Un citur neved tāpēc, ka pats nav bijis.

10) Šis vīrietis vispār nepārzina televīzijas programmu? Tad viņš droši vien vēl nav paspējis «apgredzenoties». Šis vīrietis vakarus labprātāk pavada ārpus savām četrām sienām, nevis kvern pie televizora.

- Bet varbūt visus vakarus sēž internetā vai arī līmē lidmodeļus ;-)

Nobeigumā gribētos vēl dot kādu ne mazāk kaismīgu padomu mūsu stiprā dzimuma lasītājiem: pamatīgi iegaumējiet jaukajām dāmām sniegtos ieteikumus un rīkojieties gluži pretēji! Tad flirta partnere nevarēs atšifrēt jūsu būtību…
Materiāls publicēts sadarbībā ar Princese

- Vispār jau šamie padomi izskatās pēc vienkārša fufeļa ;-)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?