proud to be peevish ([info]divi_g) rakstīja,
1. Nu, kaut gan man pašam gribas teikt, ka mums ir tik slikta valdība, kā vēl nekad, cik atminos, man tāda vēlme ir uznākusi regulāri un arī iepriekšējo valdību laikā, tādēļ es piesardzīgi izturos pret šiem iespaidiem :)

2. Es vairāk domāju par biznesa lietām. Cik atminos, ir bijis tikai viens gadījums, kad abu vīru intereses spēcīgi un publiski sadūrās, afair tā bija Latvijas Balzama izsole, ja nekļūdos, un tas bija sen. Toties cik eleganti pirms gadiem laikam sešiem notika Latvijas Kuģniecības privatizācija - faktiski Ierindas Biedra degungalā šamo dabūja Ventspils Nafta, un ne pārāk dārgi pie tam.
Teiksim tā, bez lielās šūmēšanās abu pušu preses izdevumos šī megakonflikta laikā neviens lielu uzbrukumu pret otra "biznesa impēriju" nesāka, un tas padara mani uzmanīgu. Jo nav jau grūti sacelt skaļu kašķi un klusībā smaidīt. Galu galā, pat Lembja arests notika pēc lielā kašķa beigām, kaut gan var jau būt, ka Ierindas Biedrs pēc it kā salabšanas iedūra senajam sāncensim dunci sānos (mugurā viņam neiedursi, pārāk izmanīgs :))

3. Godīgi sakot, man lielākā daļa aktualitāšu veiksmīgi izlido no galvas pusstundu pēc skandāla ap tām beigām.
Jap, tas, ko Tu raksti, izskatās esam stipri pamatoti. Taču imho šajā situācijā ir diezgan grūti teikt, ka tas liecina par nebijušu bezpriģelu, jo arī agrāk ir bijis daudz skaļu un pēc skata visnotaļ šmucīgu lietu - digitalizācija, Latvenergo 3 miljoni, daži privatizācijas keisi un gan jau varētu saukt vēl, ja kārtīgi iespringu uz atcerēšanos. Un kā pateiksi, ka Jarinovskas atstādināšana ir lielāks bezpriģels par digitalizāciju, vai Loskutova - par 3 miljoniem?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?