Tvaika ielas un Straupes pacients ([info]makmerfijs) rakstīja,
1.OK. Varam vienoties, ka mūsu subjektīvie iespaidi atšķiras.

2.Neatceros, kā konkrēti ierindas biedrs zāģēja Lembi, bet to ka Lembis zāģēja ierindas biedru (piemēram: ar savas avīželes palīdzību sevišķi pirms saeimas un pašvaldību vēlēšanām, ar sev draudzīgā Latvijas Ceļa (kura biedri savlaik regulāri devās pie viņa "pakonsultēties" rokām nelaižot TP Krištopāna valdībā) gan šaubu nav.

3.
Par Jarinovsku:
Vai nu tu pirms gada nesekoji līdzi aktualitātēm, vai nu neatceries, jebkurā gadījumā atgādināšu: Rivža, bez sakarīga iemesla (ja par sakarīgu iemeslu nesauc apgalvojumus, par Jarinovskas nelojalitāti) vienkārši mēģināja v viņu izēst no IZM (piemēram uz nepamatoti ierosinātas disciplinārlietas pamata uz 3 mēnešiem atstādināja no amata), līdz beigās Jarinovsku pārcēla uz Valsts vides dienestu. Minētajai epopejai bija veltīts arī viens Domburšova raidījums, kurā konfrontējot Rivžu un viņai uzticamos IZM augstākos ierēdņus Jarinovska savu nostāju argumentēja daudz daudz pārliecinošāk. Jarinovskas, kā juristes kompetenci (sevišķi administratīvo tiesību jautājumos) var konstatēt, kaut vai pēc viņas regulārajām (un sakarīgajām) zinātniskajām publikācijām "Jurista Vārdā" un tādā solīdā izdevumā (kurā tiek publicēti ļooti nopietni darbi), kā "Likums un Tiesības". Par viņas godīgumu - līdz šim nav zināmi fakti, kas to liktu apšaubīt.

Par Loskutovu - te būs links uz rakstu, kurā ir ļoti pamatota Loskutova "atstādināšanas" juridiskā analīze. http://www.politika.lv/index.php?id=14695

Par drošības iestādēm - kontekstā ar Loskutova atstādināšanu + dažu "ērtu" Satversmes tiesas tiesnešu ievēlēšanu + noraustīšanos un savu aplamību atzīšana, kad VVF izsludināja referendumu, man apgalvojumi par "vadības optimizāciju" liekas maigi izsakoties nepārliecinoši.

P.S. Par faktiem OK. Mazliet pārspīlēju - tas ir tāds pats viedoklis (tikai patreiz argumentētāks).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?