proud to be peevish ([info]divi_g) rakstīja,
Tu kļūsti klaji demagoģisks, un šī ir pēdējā mana piebilde, ja Tava attieksme nemainīsies.

1. Manai līdzšinējais pieredzei ir iespaidi par LC, LSDSP, TPA, DPS, TB/LNNK, JP, LPP, TP, LZP un ZZS, JL darbību valdībā, un piedod, ja esmu kādu aizmirsis. Tie nav fakti, tikai iespaidi, tāpat kā Tevis nosauktie, bet par to zemāk.
2. Tu mani pārprati vai, kas man liekas ticamāk, negribēji saprast - es neapgalvoju, ka ir vienošanās, kurā būtu iesaistīti VISI. No otras puses, kaut kā neatminu, ka Lembis un Ierindas Biedrs būtu pamatīgi zāģējuši viens otru pat savu nesaskaņu laikā, pirms bezmaz "izlīgšanas", par kuru infa veiksmīgi tika nopludināta presei.
3. Tu no manis prasīji _faktus_. Kur ir Tavējie? Vai arī kas ir Tavā izpratnē ir "fakts"? Tas, ko Tu uzskati par pareizu esam? Kur ir Tavi pierādījumi tam, ka tāda Jarinovska, par kuru es pirmo reizi dzirdu, piemēram) ir augstas klases profesionāla un godīga? Kur ir tiesas lēmums par Loskutova atstādināšanu? Kas Tev ir ir pamats teikt, ka par ierosinātajām izmaiņām drošības iestāžu likumos "fakts" ir "centieni pakļaut", nevis "vadības optimizācija", kā to apgalvoja Kalvītis?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?