Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
1. Palasīju par okupētajām un strīdīgajām teritorijām, un nekur neatradu ne mazāko norādi, ka incidents būtu noticis tādā vietā.
2.-3. Nē. Varu teikt līdzībās, lai Tev labāk saprotams: Es neesmu trūcīgs cilvēks, man katru dienu ir ko ēst, bet ja pie manis, iepriekš nepiesakoties, ievelsies bariņš draugu, mājās ēdamais un dzeramais aptrūksies, un būs jāiet uz veikalu nopirkt vēl.
5. Libāna pri tom, ka viss sākās no Libānas teritorijas. Nu, Hesbollah varēja karu sākt arī no jūras, un tad visa pasaule smietos, kā Izraēla jūru bombardē ;-)
6. Jā, un izrādās, ka Hesbollah ugunspozīcijas ir dzīvojamās mājās, slimnīcās, mošejās u.t.t., vārdu sakot - katrs šāviens pa ugunspozīcijām ir kā medusmaize "miermīļu" PRistiem ;-)
7. Civiliedzīvotāju slaktēšanu Tu bieži piesauc. Vai joprojām apgalvo, ka Izraēla par galveno mērķi izvēlas civiliedzīvotājus, un ka kāds Hesbollietis iet bojā tikai tāpēc, ka nelaikā atnācis mājās pusdienas paēst? :)
8. Atziņas un pieejas ir dažādas lietas. Tā pirmā uz rezultātu zīmējas, bet otrā - uz procesu. Bet šajās diskusijās ar vēsturi kā zinātni nekāda saistība nav novērota pagaidām ;-)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?