Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
Re: nu nu
1. Par kuru apvidu Tu runā? :) Jeb Tev ir Plakanās Zemes Globuss? ;-)
2. Katram, kas kara katedras lekcijās nav gulējis, ir zināms, ka ģenerālštābs izstrādā un uztur gatavībā krietnu daudzumu dažādu karu plānu. Katram gadījumam. Esu pilnīgi pārliecināts, ka Izraēlai ir vismaz vairāki plāni arī karam ar Ēģipti, kura gan ir paziņojusi, ka neiejauksies.
3. Kāpostu - no kā? No ASV finansiālās palīdzības šī kara sakarā Izraēla ir atteikusies, pagaidām iztiek ar saviem resursiem. Runa te bija, ka bumbu, raķešu un vēl visa kaut kā nav lielam karam. Zemas intensitātes konfliktam, kāds bija visu laiku, tak pietika.
4. Loģiski.
5. Tjipa - kad nav nekā labāka, tad i Bušs derēs? ;-) Sīrija ir diezgan lielā starptautiskā izolācijā, un tās lielākais sponsors šobrīd ir Irāna. Un kas Sīriju vakariņo, tas arī dejo ;-) Vnk Irānai Sīrija ir nepieciešama dēļ robežām ar Izraēlu un Libānu, da i kaut kāds vērā ņemams militārs potenciāls arī ir.
6. Dažas arābu valstis diezgan noteikti nosoda Hesbollah bezatbildīgo rīcību. Nu a kā atdalīsi Hesbollah infrastruktūru no Libānas infrastruktūras, īpaši ja ņem vērā, ka Libānas valdība nemaz nav tālu no Hesbollah?
7. Kas pielietos starptautisko spēku? ANO? Jeb NATO, kas šodien ieslēdzis atpakaļgaitu? Starp ko sarunas? Par ko puses var vienoties, ja Hesbollah mērķis ir iznīcināt Izraēlu?
8. Incanti, kāpēc Tu izvēlējies vēstures studijas, ja Tev ir šāda pieeja lietām? ;-))

Vobšem, pļāpāšana, pieņēmumi, neredzu argumentāciju :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?