Kuģis ([info]kugis) rakstīja,
Ja ņemam vēl vērā, ka palestīniešiem līdz šim bija aizliegts nodarboties ar uzņēmējdarbību, tb liegts normalizēt dzīvi tajos nedaudzajos zemes pleķīšos, kas šiem no viņu dzimtenes palikuši, tad tā ir ļoti pateicīga augsne tiem, kuri barojas no kara. - Var tomēr palūgt atsauci uz kautkādu nopietnāku dokumentiņu, kas apstiprina šo apgalvojumu? Es pats esmu bijis Gazas sektorā pāris reizes un uzņēmējdarbība gāja uz urrā - sākot ar tirdzniecību un beidzot ar celtniecību. Btw. Izraēlā līdz neseniem laikiem palestīnieši varēja pārvietotiet ļoti brīvi, tika izsniegtas darba atļaujas un tādā garā.

Takš tik un tā neviens man neiestāstīs, ka nogalināt 50 nevainīgus civiliedzīvotājus, lai moš trāpītu teroristam, ir attaisnojami. - Tā kā informācija no Libānas par nogalinātajiem galvenokārt nāk no Hezbollah kontrolētas TV stacijas, es tomēr neuzticētos šiem datiem. Vēl viens aspektiņš - Hezbollah kaujenieki, lai izvairītos no nošaušanas vai noķeršanas, ģērbjas civilapģērbā, nevis koši sarkanā un dzeltenā tērpā ar zvaniņiem. Attiecīgi pateikt, ka tie tik tiešām ir civiliedzīvotāji, nevis Hezbollah noliktavas sargs, nevar!

Tie punkti, kurus pārņēma Hamas, ir lieliskā stāvoklī (Hamas tāpēc arī uzvarēja Vēlēšanās Fatah, ka šajā kustībā prakstiski nav korupcijas, ij tā 90% savu resursu līdz šim veltījusi ļaužu izdzīvošanas nodrošināšanai), bet pārējie acīmredzot ir tādā pat stāvoklī kā PSRS mantojums Latvijā 90. gadu sākumā. - tos punktus kurus pārņēma Hamas ir iznīcīnāti līdz saknei - viņiem pārliecība neļauj izmantot cionistu uzbūvēto infrastruktūru ar irigācijas sistēmām. Jebkuru apmetni, siltumnīcu vai kādu citu noderīgu būvi, Hamas un līdzskrējēji nonesa pāris dienu laikā. Nevajag arī glorificēt Hamas kustību - skolas, kuras viņi organizē ir reliģioza rakstura un no eksaktām zināšanām tur ir maz. Pie tam diezvai bērniem tur iepotē mīlestību un pacifismu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?