Buks ([info]buks) rakstīja,
Nuss, kara likumus tur ievēro minimāli (blakusupuru skaitam jābūt samērojamam ar iegūtajām militārajām priekšrocībām + aizliegts iznīcināt tādus civilās infrastruktūras elementus, kas nodrošina civiliedzīvotāju izdzīvošanas iespējas), desmitiem tūkstošu būtu tikai ja Izraēla pielietotu atombumbu.

Turpinot šādu politiku tikai 2 varianti: a) ebrejiem viss piegriešas, šie pasūta visu nakuj ij pamet Tuvos Austrumus; b) mērķtiecīgi tiek iznīcināti palestīnieši pogolovno (dzimstība šiem liela, arābiem viņi ir sveši, līdz ar to viņi vienmēr atcerēsies, ka padzīti no savas zemes, politiskais spiediens no Izraēlas būs pastāvīgs - tb pretošanās kustība neizsīks).

Aber libāņus iesaistīt pasākumā gan nebij prāta darbs - manuprāt šiem gana problēmu ar palestīniešiem. Atcerēsimies kaut vai tādu nesvarigu sīkumu, ka lielākā daļa no 9.11. kamikadzēm bija dzimuši 80. gados Beirūtā - tb laikā, kad ASV un Izraēla noslaucīja šo pilsētu no zemes, jamie bija mazi knēveļi, bojā gāja to tuvinieki, ij spilgtākās bērnības atmiņas viennozīmīgas. Ij tad atliek parādīties "labajiem onkuļiem", kuri gan padomiņu dos, gan izstāstīs kā tēvu un māsu atriuebt, gan iemācīs boeingu stūrēt... Tb uzskatāmi redzam, kā tiek gatavots Hezballāh papildinājums pēc gadiem 10, pašiem Hezballāh neizdodot par "mācību līdzekļiem" nevienu santīmu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?