Kuģis ([info]kugis) rakstīja,
Taisnība vien tev ir, lai kā negribētos. Pats trakākais, ka risinājuma ilgtermiņā nav. Var teorētiski apskatīt 3 situācijas risinājumus:
Diplomātiskais - da lai kāds tieši tas būtu, viņš ir pats nestabilākais, jo otrajā ierakumu pusē ir cilvēki(?), kuriem smadzenes ir visai stipri izskalotas un jebkuriem dokumentiem pāri stāv korāns.
Peace troops - maksimālais labums - būs bufera zona, taču Hezbollah viņiem juridiski tiesības pat pieskarties nebūs. Attiecīgi teroristi izmantos lielisko iespēju atjaunot savus paplukušos spēkus.
Sadošana Hezbollah pa muti - maksimāli novājināt pašreizējo Hezbollah, kā arī liedzot iespējas viņiem vienkāršotā veidā saņemt palīdzību no ārpuses (lasi - Irānas un Sīrijas). Diemžēl, Hezbollah tādā vai citādā veidā atjaunos savas rindas (it īpaši pēc kārtējā konflikta ar Izraēlu), gan papildinās ieroču krājumus. Nedaudz to var kompensēt ar izlūkdienestu aktīvāku darbību (Shin Bet, Aman, Mossad) un skaidru message teroristiem, ka jebkura raustīšanās nozīmēs precīzu vadoņu iznīcināšana.
Jebkurā gadījumā - žopa. Jameklē mazāko.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?