Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2014-03-02 14:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pārdomas par "tekošo politisko momentu"
Krievija izdomā aizstāvēt savus tautiešus Krimā un Austrumukrainā, kur viņu it kā esot apdraudēti. It kā esot reāli draudi, kaut arī plašāk pieejamās ziņās par upuriem vai pat draudiem nekas nav dzirdēts. Tas nekas, ka tai pašā Krievijā katru dienu iet bojā cilvēki gan dzērumā, gan auto avārijās, gan slepkavībās, gan nepietiekamas medicīniskās aprūpes vai vides piesārņojuma dēļ. Tas Krievijai nerūp. Nekad nav rūpējis un nerūp arī tagad. Tā vietā tiek izrādīta it kā rūpe par savu tautiešu "aizstāvību" tikai ārzemēs. Un pat ne visās ārzemēs, jo krievus Uzbekijā, Tadžikijā un citās šī reģiona valstīs neaizstāv neviens, kaut arī tur krievu apstākļi ir daudz spiedīgāki, nekā Gruzijā, Ukrainā vai Baltijas valstīs.
Bet ja būsim kaut drusku redzīgāki, tad saskatīsim, ka tās nav patiesas rūpes par saviem tautiešiem, kuri Krievijai ir tikai iegansts un instruments savu impērisko interešu īstenošanai ārzemēs. Tāpat kā 2. pasaules kara laikā savi karavīri bez žēlastības tika sūtīti drošā nāvē pret pretinieka ložmetējiem, tāpat arī tagad - vietējie "krievvalodīgie" ir lielgabalgaļa.
Nacistiskā Krievija un viņu 5. kolonnas ārzemēs - krievu nacisti, kuri sevi paši dēvē par antifašistiem, internacionālistiem un citiem brīnumainiem zvēriem. Pazīt viņus var vienkārši - Georgija lentītes, ar spīguļiem izrotājušies kazaki, 9. maija kults, treniņtērpos tērptas tituškas un citas urlas, kam citu tautību iedzīvotāji vienmēr ir nacionālisti un fašisti, bet mītnes valsts - kaut kāds vēsturisks pārpratums, kas jālabo un jāpakļauj Krievijai.
Jā, tāda ir lielā politika. Un kamēr Krievijā ir "suverēnā demokrātija", nekas nemainīsies. Krievija jebkurā brīdī žvadzinās ieročus un dosies aizstāvēt ar tiem savas intereses ārzemēs. Un kamēr Krievijā ir "suverēnā demokrātija", tikmēr visas runas par militārā budžeta samazināšanu vai pat atbruņošanos ir noziedzīgas un nodevīgas.
http://tvrain.ru/articles/putin_obame_moskva_ostavljaet_za_soboj_pravo_zaschischat_svoi_interesy_v_krymu_i_na_vostoke_ukrainy-364138/

Lai arī ES un NATO šobrīd ir vāji aizstāvji, labāk tādi nekā nekādi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?